Fotbal international

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată despre retragere! “S-ar putea întâmpla anul viitor!”

21.08.2019 | 11:51
Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima data despre retragere Sar putea intampla anul viitor

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată despre momentul retragerii. S-a întâmplat în cadrul unei emisiuni a postului Portugal TV1. Starul lui Juventus are acum 34 de ani, dar medicii care l-au examinat spun uluiţi că din punct de vedere biologic lusitanul are parametrii unei persoane cu cel puţin opt ani mai tânără, putând juca liniştit la nivel competitiv încă cinci ani pe puţin.

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima data despre retragere!

În mod surprinzător, însă, Cristiano Ronaldo a decis să vorbească în cadrul emisiunii despre acest moment, despre care a refuzat până acum de fiecare dată să spună vreun cuvânt. Şi bomba este că starul lui Juventus, care abia a intrat în al doilea an de contract, mai având încă doi de onorat, a anunţat că retragerea ar putea avea loc chiar la finalul acestui sezon ce va începe în weekend în Serie A.

Dar imediat, parcă speriat de ceea ce spusese, a adăugat şi faptul că la fel de bine poate continua până la 40-41 de ani, pentru că realmente din punct de vedere fizic nu resimte deloc numărul anilor, ci, dimpotrivă are o forţă şi o energie debordante. Cristiano a mai spus acest lucru de mai multe ori, că se simte în stare să joace până la 40 de ani fără probleme, dar niciodată nu a pus această posibilitate în balanţă cu retragerea.

Cristiano Ronaldo a vorbit la un post de televiziune din Portugalia

Cristiano Ronaldo, focusat pe câştigarea Champions League cu Juventus

Cristiano Ronaldo este focusat în primul rând pentru a putea ajuta pe Juventus să redevină regina Europei, câştigând UEFA Champions League, obiectiv pentru care bianconerii au şi făcut în vara lui 2018 efortul financiar de 117 milioane euro pentru Real Madrid plus salariu anual de 30 de milioane pentru jucător, Cristiano fiind considerat drept piesa cheie pentru câştigarea Champions League.

În această vară Juventus a continuat campania de întărire a lotului tocmai pentru a avea şanse mai mari la Champions League. La sugestia lui Ronaldo talentatul fundaş central de la Ajax, Mathijs de Ligt, a decis să vină la Torino, iar cele două achiziţii fără bani, galezul Aaron Ramsey (de la Arsenal) şi francezul Adrien Rabiot (venit de la PSG) sunt şi ele de top.