Sport
notix pixel id

Cristiano Ronaldo nu a fost în lot pentru Aston Villa – Manchester United, din cauza unei accidentări. Britanicii vorbesc și de un conflict cu Ralf Ragnick

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va absenta la meciul pe care Manchester United îl joacă în deplasare, cu Aston Villa, în etapa a 22-a din Premier League, din cauza unei accidentări.
15.01.2022 | 21:01
Cristiano Ronaldo nu a fost în lot pentru Aston Villa - Manchester United, din cauza unei accidentări. Britanicii vorbesc și de un conflict cu Ralf Ragnick
Cristiano Ronaldo este spectator la meciul Manchester United – Aston Villa. Sursa foto: telegraph.co.uk
ADVERTISEMENT

Manchester United, aflată pe locul 7 în clasamentul Angliei, cu 31 de puncte, joacă sâmbătă, în deplasare, cu Aston Villa, de la ora 19:30, în etapa a 22-a.

Din lot nu face parte și vedeta Cristiano Ronaldo, informează dailystar.co.uk. În schimb, managerul interimar Ralf Ragnick i-a titularizat pe Anthony Elanga, Edinson Cavani și Mason Greenwood.

Cristiano Ronaldo a părăsit antrenamentul din cauza unei accidentări

Atacantul portughez s-a accidentat la ultimul antrenament efectuat de Manchester United înaintea meciului cu Aston Villa, părăsind ședința de pregătire din cauza unor probleme medicale la șold.

ADVERTISEMENT

Imediat, Ronaldo a fost examinat de specialiștii medicali de la Manchester United, după care s-a dus acasă, unde a folosit propria sa cameră de oxigen. Recuperarea, cu ajutorul ei, se face prin inhalarea aerului pur direct în plasma sanguină, care vindecă orice țesut deteriorat.

Cristiano Ronaldo și-a criticat colegii de la Manchester United

Presa engleză speculează, însă, că absența lui Cristiano Ronaldo din lotul meciul cu Aston Villa se datorează interviului pe care l-a dat la mijlocul săptămânii. Atacantul portughez a oferit câteva declarații celor de la Sky Sport, care nu au picat bine lui Ralf Ragnick.

ADVERTISEMENT

Când aveam 18 ani, jucătorii mai în vârstă veneau să îmi dea sfaturi, iar eu le ascultam cu plăcere și băgam totul la cap, pentru că știam că vor să mă ajute și că așa voi evolua deoarece cunoștințele lor erau mai vaste decât ale mele.

Generația de acum nu acceptă criticile deloc. Dacă nu vrei ajutorul meu, sfatul meu, măcar fă-ți treaba, ai grijă de tine. Fă tot ce poți ca să îți ajuți echipa”, a declarat Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo le cere colegilor de la Manchester United să-și schimbe mentalitatea

Atacantul portughez susține că nu a venit la Manchester United să se lupte pentru locurile 6-7. „Nu accept ca mentalitatea noastră să fie că ne putem mulțumi cu o poziție mai jos de locul 3.

Clubul trebuie să se schimbe, eu știu ce trebuie să facem, dar nu o să o spun aici, pentru că e nu e corect să fac asta. Nu vreau să fiu aici și să ne luptăm pentru locurile 6-7.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne luptăm pentru trofee, să fim competitivi. Rangnick (n.r. – managerul interimar Ralf Rangnick) face o treabă bună. Desigur, nu suntem mulțumiți cu locul 6, 7 sau 8. Cred că dacă ne schimbăm mentalitatea, putem să realizăm lucruri mari”, a adăugat el.

De când a venit (n.r. – Ralf Rangnick), a schimbat multe lucruri. Dar are nevoie de timp să-şi transmită ideile la jucători. Eu cred că va face o treabă bună.

ADVERTISEMENT

Ştiu că nu jucăm la cel mai bun nivel, dar mai avem multe meciuri că să progresăm. Nu este uşor să schimbi mentalitatea jucătorilor, modul în care joacă, sistemul de joc, cultura”, a încheiat starul portughez.

Luni, Manchester United a învins Aston Villa cu 1-0 și s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Angliei, după golul marcat de McTominay în minutul 5. Cristiano Ronaldo nu a fost nici măcar rezervă la Manchester United, după ce a acuzat mici probleme medicale. Următoarea adversară a „diavolilor” este Middlesbrough.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik