Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de încă o femeie: “Este un psihopat nenorocit”

Catalin Oprea    Razvan Nicolae   
in Cristiano Ronaldo
09/01/2019, 18:39
Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de încă o femeie: “Este un psihopat nenorocit” GALERIE FOTO
Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de încă o femeie

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de încă o femeie. Vedeta lui Juventus nu scapă de scandaluri, iar Jasmine Lennard, fostă concurentă Big Brother UK, susţine că este gata să aducă dovezi în ajutorul acuzaţiilor făcute de Kathryn Moyorga. Aceasta susţine că a fost o victimă a atacantului de 33 de ani.

“Am primit ameninţări la adresa mea şi la adresa familiei mele. Am fost informată că eu şi copilul meu suntem urmăriţi de nişte detectivi angajaţi de el. Este suficient! Am dovezi care arată că are probleme serioase cu capul. Toate minciunile din jurul copilului şi mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui şi este un mincinos. Toată viaţa lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit”, a fost mesajul postat de Jasmine Lennard pe contul ei de Twitter.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de încă o femeie: “Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo”

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de încă o femeie, care susţine că are înregistrări şi mesaje compromiţătoare cu atacantul de 33 de ani. “După ce m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo. Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje şi înregistrări care sunt de nepreţuit pentru Kathryn şi pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo”, a completat Jasmine Lennard.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de încă o femeie:
Cristiano Ronaldo, acuzat de viol de încă o femeie: “Este un psihopat”

În prezent, Cristiano Ronaldo se află în plin proces cu Kathryn Moyorga. Femeia a susţinut că atacantul de 33 de ani ar fi violat-o într-un hotel din Las Vegas în 2009. Cazul ar fi fost închis în urmă cu zece ani după ce părţile au ajuns la o înţelegere financiară, însă femeia a decis să rupă tăcerea şi s-a adresat instanţei. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×