Sport

Cristiano Ronaldo, ademenit cu un salariu ireal de campioana Arabiei Saudite. Președintele Federației confirmă interesul: ”O veste extraordinară pentru toată lumea”

Portughezul Cristiano Ronaldo e dorit insistent în Arabia Saudită. Campioana Al Hilal pune pe masă un contract fabulos.
13.09.2022 | 12:15
Cristiano Ronaldo ademenit cu un salariu ireal de campioana Arabiei Saudite Presedintele Federatiei confirma interesul O veste extraordinara pentru toata lumea
La 37 de ani Cristiano Ronaldo ar putea primi cel mai mare contract din carieră. Sursa foto: football365.com
ADVERTISEMENT

Starul portughez Cristiano Ronaldo e tot mai aproape de plecarea de la Manchester United. Fotbalistul de 37 de ani are pe masă o ofertă fabuloasă de la Al Hilal. Și președintele Federației Arabiei Saudite salută posibilul transfer.

Salariu faraonic oferit de Al Hilal lui Cristiano Ronaldo

Ultimul sezon al lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost dezamăgitor pentru starul naționalei Portugaliei. ”Diavolii” au ratat calificarea în Liga Campionilor și fotbalistul vrea să plece cu orice preț de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

După ce a ratat mai multe transferuri importante în Europa, din cauza pretențiilor salariale uriașe, lusitanul a primit o ofertă peste așteptările lui, e adevărat din Arabia Saudită.

Conform presei din Marea Britanie, campioana Al Hilal este dispusă să-i achite un salariu din altă lume atacantului de 37 de ani. Contract pe doi ani și 243 de milioane de euro (121,5 milioane de euro pe an) este oferta de nerefuzat pentru Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Interesul cluburilor din Arabia Saudită pentru portughez nu e nou. În perioada de transferuri acesta a mai primit o ofertă de uriașă din zona Golfului, dar a refuzat-o. Președintele Federației din Arabia Saudită îl așteaptă pe Cristiano Ronaldo.

”Ne-am dori mult să vedem un jucător precum Cristiano Ronaldo în campionatul nostru. Am avea un feedback pozitiv uriaș, ar fi o veste extraordinară pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Toată lumea știe ce a realizat Cristiano Ronaldo în carieră, dar și ce model de sportiv este. Mă gândesc la asta, de ce nu? Sunt convins că ar fi o mutare foarte costisitoare, dar cluburile noastre au venituri din ce în ce mai mari în ultimii ani.

Am adus deja nume mari în Arabia Saudită, fotbaliști care au jucat în Premier League. Îmi place Cristiano Ronaldo ca jucător și mi-aș dori să-l văd în Arabia Saudită”, a comentat Yasser Al-Misehal, pentru The Athletic.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a pierdut locul de titular la Manchester United

Ruptura dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United este iremediabilă. Noul manager al ”diavolilor” nu este impresionat de CV-ul portughezului care a cucerit de cinci ori în carieră ”Balonul de aur”.

Lusitanul și-a pierdut poziția de titular în echipa de pe Old Trafford și, nemulțumit de noul lui statut, și-a exprimat dorința de a fi lăsat să-și caute echipă.

Cristiano Ronaldo a adunat doar 207 minute în actuala ediție din Premier League, în medie 34,5 per meci. A jucat în toate partidele, însă o singură dată a fost titular și nu a marcat nici un gol în campionat.

30.000.000 de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT