Sport

Cristiano Ronaldo, al 50-lea hat-trick pentru echipa de club. Bonus uriaș pentru portughez după realizările din meciul cu Norwich

Criticat pentru lipsa de reușite din ultima lună și fluierat de fani, Cristiano Ronaldo s-a revanșat cu un hat-trick cu care o ține pe Manchester United în cursa pentru Liga Campionilor.
17.04.2022 | 16:08
Cristiano Ronaldo al 50lea hattrick pentru echipa de club Bonus urias pentru portughez dupa realizarile din meciul cu Norwich
Cristiano Ronaldo a reușit cu Norwich al 50-lea hat-trick din carieră pentru echipa de club.
ADVERTISEMENT
17-04-2022
13:09

Bonus de peste un milion de euro pentru Ronaldo

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri în victoria lui Manchester United cu Norwich, scor 3-2, și va încasa un bonus important din partea clubului.

Conform The Sun, o clauză din contractul portughezului prevede un bonus de 750.000 de lire sterline (900.000 de euro), în cazul în care atacantul marchează 20 de goluri.

După această limită, fiecare gol înscris de Ronaldo este recompensat cu 100.000 de lire sterline (120.000 de euro), astfel că starul de 37 de ani a câştigat peste un milion de euro după reușitele de sâmbătă.

Cristiano Ronaldo nu mai reușise să marcheze din 12 martie. Iar dacă Portugalia merge la Mondiale și fără sprijinul său, Manchester United a suferit serios. A fost nevoie de un nou meci mare al portughezului pentru o nouă victorie și, grație faptului că rivalele s-au încurcat, ”diavolii” sunt încă în cărți pentru Top 4.

Al 50-lea hat-trick pentru echipa de club și al 60-lea al carierei pentru Cristiano Ronaldo

Cu Norwich, Cristiano Ronaldo a fost huiduit la încălzire. La fel și în primele minute ale meciului. Și chiar după ce a înscris, nu toți fanii au salutat obișnuita sa manifestare prin care celebrează reușitele.

ADVERTISEMENT

Portughezul și-a văzut însă de treabă pe tot parcursul meciului. Și a fost decisiv. Iar dacă a marcat, lucru remarcabil, a făcut-o tot de trei ori, așa cum reușise și împotriva lui Tottenham, în martie.

Mai întâi a dus echipa la 2-0, pentru ca, după ce ultima clasată, Norwich, a înscris de două ori, să reușească și reușita de trei puncte.

ADVERTISEMENT

Astfel că a ajuns la 50 de astfel de reușite în carieră pentru echipa de club. Și 60 dacă le punem la socoteală și pe cele izbutite pentru echipa națională.

N-a fost singurul aspect demn de luat în calcul. A fost și prima reușită din lovitură liberă după aproape doi ani, după cum semnaleaza ESPN. Care concluzionează: ”A meritat așteptarea”.

ADVERTISEMENT

Reușitele sale au adus, în fine, vorbe frumoase și din partea managerului lui Manchester United, Ralf Rangnick. Cu care Cristiano Ronaldo nu a avut tocmai cea mai bună relație, în special în ultima vreme.

”La fel ca împotriva lui Tottenham, a fost omul decisiv astăzi. Iar al doilea și al treilea gol nu sunt reușite obișnuite.

ADVERTISEMENT

Modul în care a reușit să marcheze golurile doi și trei, despre care aminteam, a fost pur și simplu remarcabil”, a spus Rangnick, citat de Express.

Cu siguranță, cu prestația de astăzi, Cristiano Ronaldo l-a convins pe Ralf Rangnick să-și schimbe părerea. Acum însă trebuie să meargă pe aceeași linie. Pentru că, așa cum ați aflat din FANATIK,  antrenorul lui Ajax, ten Haag, cel care, se spune, a acceptat să preia din vară Manchester United, nu s-ar baza pe portughez.

ADVERTISEMENT