Fotbal international

Cristiano Ronaldo a amenințat că nu mai joacă la CM 2022! Prima reacție a starului Portugaliei: „O echipă care va lupta până la capăt”. Update

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a amenințat că va pleca din Qatar după ce a fost rezervă cu Elveția. Federația Portugheză de Fotbal a negat incidentul. Prima reacție a starului.
08.12.2022 | 15:15
Cristiano Ronaldo a amenintat ca nu mai joaca la CM 2022 Prima reactie a starului Portugaliei O echipa care va lupta pana la capat Update
Cristiano Ronaldo a reușit un singur gol la acest Campionat Mondial și acela din penalty. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
08-12-2022
13:19

Cristiano Ronaldo, mesaj de susținere pentru Portugalia înainte de meciul cu Maroc

Cristiano Ronaldo a reacționat după ce presa din Portugalia a dezvăluit că a amenințat că nu va mai juca la Campionatul Mondial din Qatar.


„Un grup prea unit pentru a fi rupt de forțe externe. O națiune prea curajoasă pentru a fi intimidată de vreun adversar. O echipa în adevăratul sens al cuvântului, care va lupta pentru vis până la capăt! Fă un salt de credință cu noi! Haide, Portugalia!”, a scris atacantul pe pagina lui oficială de Facebook.

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă la meciul împotriva Elveției, iar la final a mers direct la vestiare și nu s-a bucurat alături de coechipierii săi. Starul naționalei Portugaliei însă amenință că nu va mai intra pe teren la acest turneul final.

Portugalia, pe un butoi de pulbere înainte de meciul din sferturile de finală cu Maroc

Cristiano Ronaldo nu a putat accepta umilința de a fi lăsat rezervă la meciul contra Elveției, chiar dacă selecționerul Fernando Santos a explicat că a luat decizia din considerente tactice.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor portughezi de la Record.pt, atacantul în vârstă de 37 de ani ar fi reacționat extrem de dur la aflarea veștii, în pofida spuselor lui Santos care a afirmat că a fost „înțelegător”.

Informația a fost negată vehement de Federația Portugheză de Fotbal. Ținând cont de tensiunea uriașă din vestiarul Porgauliei, rămâne de văzut dacă Ronaldo nu va începe și contra Marocului de pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a amenințat că pleacă din Qatar

Starul portughez a fost cu greu calmat conform sursei citate și a amenințat de față cu toată lumea că va pleca de la Campionatul Mondial din Qatar dacă Fernando Santos nu mai are nevoie de serviciile sale.

Presiunea pe umerii selecționerului lusitanilor este uriașă, mai ales că Goncalo Ramos, înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, a reușit un hattrick în meciul cu Elveția și e greu de crezut că va fi rezervă în meciul cu Maroc.

ADVERTISEMENT

„Am explicat deja, nu o să o mai fac o dată. Sunt jucători diferiți (n.r. Cristiano Ronaldo și Goncalo Ramos). A fost o strategie de joc, toți jucătorii sunt diferiți. Am ales să joc cu Dalot și Guerreiro, cu toate astea Cancelo e un jucător fabulos. De asta am crezut că vom avea nevoie pentru acest meci cu Elveția. 

Nu există nicio problemă între Fernando Santos și căpitanul echipei naționale (n.r. Cristiano Ronaldo). Suntem prieteni de mulți ani. Este un adevărat exemplu pentru un mare căpitan”, a spus selecționerul Portugaliei, la conferința de presă de la finalul meciului cu Elveția.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost contestat până și de suporteri, care l-au cerut pe banca de rezerve, iar cifrele sale foarte slabe la acest turneu final, fiind taxat de către toată presa.

ADVERTISEMENT