Fotbal international

Cristiano Ronaldo, anchetat în Italia. Este acuzat că ar fi încălcat protocolul sanitar

20.10.2020 | 23:05
Cristiano Ronaldo, anchetat în Italia. Este acuzat că ar fi încălcat protocolul sanitar
Cristiano Ronaldo, anchetat în Italia. El este acuzat că ar fi încălcat protocolul sanitar sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, va fi anchetat în Italia. El este acuzat că ar fi încălcat protocolul sanitar, deoarece a decis să plece din Portugalia cu un avion, deși era depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Ministrul Sănătății din Italia, Vincenzo Spadafora, a pornit un conflict cu Ronaldo, acuzându-l pe acesta că nu a respectat regulile și că le-a tratat ca fiind neimportante.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a răspuns acum câteva zile acuzațiilor lui Spadafora, spunând că totul este o minciună, accentuând faptul că a respectat toate protocoalele sanitare impuse și a avut autorizație pentru deplasarea sa din Portugalia în Italia.

Cristiano Ronaldo, anchetat în Italia. El este acuzat că ar fi încălcat protocolul sanitar

Vincenzo Spadafora continuă conflictul cu starul portughez, început când acesta a fost depistat pozitiv și a părăsit Portugalia la scurt timp după ce intrase în carantină.

ADVERTISEMENT

„Cristiano Ronaldo? Marii campioni se cred deasupra tuturor. Plecând din Italia în Portugalia a violat protocolul. Nu degeaba a fost deschis un dosar la procuratură. Mesajul pe care trebuie să-l transmitem acestor campioni este că și ei trebuie să respecte regulile. Am spus ce gândeam despre Ronaldo, chiar dacă el are milioane de followers pe rețelele de socializare, a declarat Spadafora pentru presa locală din Peninsulă.

Spadafora spune că Ronaldo nu ar fi trebuit să zboare din Italia pentru a juca cu Portugalia

Vincenzo Spadafora a analizat situația lui Ronaldo încă de când a plecat din Italia pentru a participa la meciurile naționalei Portugaliei.

Faptele sunt următoarele: când Ronaldo a plecat din Italia pentru a juca pentru echipa națională a Portugaliei, el a încălcat protocolul și, de fapt, o investigație la procuratură națională a fost deschisă. El nu ar fi trebuit să meargă în Portugalia”, a declarat ministrul sănătății din Italia.

ADVERTISEMENT

Așadar, pe lângă problemele care pot apărea pentru Cristiano Ronaldo deoarece, odată depistat pozitiv, a decis să folosească un zbor sanitar pentru a reveni în Italia, unde s-a autoizolat, se va analiza și în ce măsură starul portughez a avut voie să părăsească țara pe 5 octombrie.

Conflictul pare departe de a se fi încheiat, probabil se va finaliza odată cu existența unui verdict definitiv din partea justiției italiene.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri