Sport

O legendă a fotbalului sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo: “Nu înţeleg criticile, e cel mai bun”

Manchester United a avut un început de sezon dezastruos, fanii de pe Old Trafford nefiind deloc mulțumiți de rezultatele echipei de la care antrenorul Solskjaer a fost deja demis.
27.11.2021 | 08:36
O legenda a fotbalului sare in apararea lui Cristiano Ronaldo Nu inteleg criticile e cel mai bun
ADVERTISEMENT

Așteptările sunt mari, în acest caz, de la jucători cum ar fi Cristiano Ronaldo. Mulți încearcă să pună insuccesele echipei pe seama evoluțiilor pe care le-a avut starul portughez.

Luis Figo îl apară pe Cristiano Ronaldo: ”Nu înțeleg criticile. Este cel mai bun”

Fostul mare fotbalist al Portugaliei, Luis Figo, a sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo.

Figo a declarat, pentru cotidianul portughez A Bola, că nu înțelege de ce Cristiano Ronaldo este criticat, deoarece este cel mai bun jucător al lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Fotbalul trăiește din rezultate, iar echipa nu obține rezultatele așteptate. Dar el (n. red. – Cristiano Ronaldo) este unul dintre cei mai buni de la echipă, așa că nu înțeleg aceste critici”, s-a exprimat Luis Figo.

Ronaldo, 10 goluri pentru Manchester United

În actuala stagiune, Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze, în tricoul celor de la Manchester United, 10 goluri în 14 meciuri, disputate sub egida tuturor competițiilor în care “diavolii” sunt angrenaţi.

ADVERTISEMENT

Legendarul fotbalist portughez Luis Figo, în vârstă de 49 de ani, s-a gândit să ofere argumente împotriva criticilor tot mai acide la adresa lui Cristiano Ronaldo.

În clasamentul golgeterilor de pe Old Trafford, Ronaldo conduce detașat cu cele 10 reușite. Compatriotul său, Bruno Fernandes, dar și Mason Greenwood, îl urmează la mare distanță, cu câte patru goluri fiecare.

ADVERTISEMENT

Manchester United a pierdut cinci din ultimele șapte meciuri disputate în Premier League, fapt care a condus la demiterea lui Solskjaer. 

Ronaldo, gol și record în Liga Campionilor

Comentariile lui Figo vin și pe fondul victoriei obținute de Manchester United, 2-0 cu Villareal în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după un lob peste portarul Rulli. A fost al șaselea gol pentru portughezul de 36 de ani, în actuala campanie de Liga Campionilor.

Golul lui Ronaldo înseamnă o nouă pagină de istorie. El devine, astfel, primul jucător care marchează pentru un club englez, în Liga Campionilor (exceptând tururile preliminare) în fiecare dintre primele cinci meciuri ale unui sezon.

Contra “Submarinului Galben”, Jadon Sancho a marcat în premieră pentru Manchester United, iar Michael Carrick s-a aflat interimar la conducerea echipei, după demiterea lui Solskjaer.

Fanii așteaptă cu mare curiozitate și venirea lui Ralf Rangnick la echipă. Mulți consideră că stilul de joc al lui Ronaldo nu se potrivește prea bine cu ideile tactice ale antrenorului german, dar alte opinii spun că Ronaldo este un profesionist și va respecta indicațiile primite.

Luis Figo și Cristiano Ronaldo au fost colegi la echipa națională a Portugaliei până în 2006. Cei doi s-au aflat pe teren și la Campionatul European din 2004, găzduit chiar de Portugalia, când lusitanii au pierdut finala cu Grecia.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Manchester City – West Ham: 1,54 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT