Sport

Cristiano Ronaldo are Anglia la picioare! Lusitanul, elogiat după o nouă noapte magică în Liga Campionilor: „Ar juca la fel și în somn”

Cristiano Ronaldo e super eroul lui Manchester United. Portughezul a reușit „dubla” care i-a scăpat pe „diavoli” de înfrângerea cu Atalanta și a primit aprecierile mai multor legende ale fotbalului englez.
03.11.2021 | 09:10
Cristiano Ronaldo are Anglia la picioare Lusitanul elogiat dupa o noua noapte magica in Liga Campionilor Ar juca la fel si in somn
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a salvat-o pe Manchester United. „Diavolii roșii” au fost conduși în două rânduri de Atalanta (0-1 și 1-2), dar de fiecare dată a ieșit la rampă lusitanul, care a marcat o „dublă”.

Golurile egalizatoare au venit în minutele 45+1 și 90+1, Cristiano devenind astfel fotbalistul cu cele mai multe reușite în prelungiri în UEFA Champions League, opt, cu una în plus față de Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Legendele fotbalului englez sunt la picioarele lui Cristiano Ronaldo

Performanța lui Ronaldo l-a impresionat pe Gary Lineker, care, înaintea golurilor lusitanului, o „distrusese” pe Manchester United pentru jocul prestat în prima repriză. „United este înapoi… în mocirlă”, a scris fostul internațional englez, pe Twitter.

Lineker și-a schimbat starea de spirit după primul gol al lui Cristiano Ronaldo, care a primit o pasă cu călcâiul de la Bruno Fernandes: „Superb golul lui Man United. O fază de fotbal adevărat, fructificată de inegalabilul Ronaldo”.

ADVERTISEMENT

Rio Ferdinand a reacționat și el la golurile lui Cristiano Ronaldo. Cei doi sunt foarte buni prieteni, fostul fundaș luându-i apărarea portughezului chiar înainte de meci, atunci când a afirmat că „e o blasfemie” să îl critici pe CR7.

„Wow! Ce poți spune în plus despre acest băiat? Pur și simplu apare atunci când echipa are mai mare nevoie. E genul de fotbalist care ar juca la fel și în somn”, a exclamat, entuziasmat, Rio Ferdinand, într-o intervenție la BT Sport.

ADVERTISEMENT

Bruno Fernandes, remarcatul lui Paul Scholes

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri contra Atalantei, dar primul nu ar fi fost posibil fără geniul lui Bruno Fernandes, care l-a impresionat pe legendarul mijlocaș al „diavolilor roșii”, Paul Scholes.

„Pasa cu călcâiul de la primul gol e cea mai bună parte! Îl trimite pe portar în stânga și îi face loc lui Cristiano. Acea primă atingere a fost genială”, a spus Scholes.

ADVERTISEMENT

Lineker a revenit cu laudele după golul al doilea

Gazda show-ului „Match of the Day” a revenit cu aprecierile la adresa lui Cristiano Ronaldo, după ce lusitanul a făcut 2-2 în prelungirile meciului de la Bergamo.

„Este incredibil! Cristiano lovește din nou! E unul dintre cei mai buni marcatori din istoria fotbalului. Un jucător extraordinar!”, a fost mesajul postat de Lineker.

A fost pentru a treia oară în acest sezon de UEFA Champions League când Ronaldo marchează în final de meci pentru a o salva pe Manchester United. S-a întâmplat cu Villarreal și în cele două jocuri cu Atalanta. După primele patru etape, englezii sunt pe locul 1 în grupa F, cu șapte puncte, la fel ca „Submarinul galben”.

ADVERTISEMENT