Fotbal international

Cristiano Ronaldo are concurență la Cupa Mondială. Noul „sex simbol” al Asiei are de 80 de ori mai mulți urmăritori după ce l-a înfruntat pe CR7. Video

Cristiano Ronaldo are concurență pe rețelele de socializare la Cupa Mondială din Qatar. Cine este fotbalistul care l-a scos din sărite pe superstarul portughez.
03.12.2022 | 18:20
Cristiano Ronaldo are concurenta la Cupa Mondiala Noul sex simbol al Asiei are de 80 de ori mai multi urmaritori dupa ce la infruntat pe CR7 Video
Gue-Sung Cho a făcut furori în Coreea de Sud după Cupa Mondială din Qatar. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Coreea de Sud a reușit să câștige în ultima partidă de la Campionatul Mondial din Qatar, scor 2-1 cu Portugalia și s-a calificat în optimile de finală. Gue-Sung Cho este fotbalistul care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să reacționeze controversat când a fost schimbat de Fernando Santos.

Cristiano Ronaldo, scos din sărite de Gue-Sung Cho în Coreea de Sud – Portugalia 2-1

Gue-Sung Cho a impresionat în tricoul Coreei de Sud pentru care a strâns 18 apariții până în acest moment. Atacantul a înscris de două ori în înfrângerea cu Ghana și a fost integralist în meciul în care l-a scos din sărite pe Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Portughezul a avut un gest de furie în minutul 65 al meciului Coreea de Sud – Portugalia, când a fost înlocuit de Fernando Santos. Inițial, se credea că starul lusitan i-a replicat dur selecționerului, însă fostul Balon de Aur a explicat că un jucător sud-coreean a fost destinatarul reacției alerte.

„Totul s-a întâmplat înainte să ies de pe teren. Un jucător coreean îmi spunea să mă mișc mai repede, iar eu i-am spus să tacă din gură, pentru că nu are nicio autoritate. Nu trebuie să își dea cu părerea”, declara Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are concurență pe rețelele de socializare. Gue-Sung Cho, „sex simbol” în Coreea de Sud

Gue-Sung Cho este considerat un „sex simbol” în țara sa natală. Fotbalistul promovat de Paulo Bento la naționala Coreei de Sud a făcut furori pe Instagram după ce a ieșit la lumină la Campionatul Mondial din Qatar.

În momentul în care s-a dat startul Cupei Mondiale din Qatar, atacantul lui Joenbuk, cea mai bună echipă din Coreea de Sud, avea aproximativ 20.000 de urmăritori. În prezent, fotbalistul în vârstă de 24 de ani este urmărit de 1,6 milioane de persoane.

ADVERTISEMENT

Gue-Sung Cho a recunoscut că a fost nevoit să își închidă telefonul după partida cu Portugalia pentru că a fost asaltat cu mesaje din partea fanelor. Totuși, fotbalistul este departe de Cristiano Ronaldo, care a depășit recent, 500 de milioane de urmăritori pe celebra platformă.

Cifrle lui Gue-Sung Cho la naționala Coreei de Sud

Gue-Sung Cho a debutat în urmă cu un an la naționala Coreei de Sud, fiind inclus în lotul asiaticilor la insistențele tehnicianului Paulo Bento, deși la acel moment, atacantul în vârstă de 24 de ani juca în divizia secundă din țara sa natală.

ADVERTISEMENT

Gue-Sung Cho se afla în armată în urmă cu un an, iar Jeonbuk, clubul la care era legitimat, a fost nevoit să-l cedeze echipei academiei militare. A marcat goluri importante pentru naționala Coreei de Sud în calificările pentru Cupa Mondială și a revenit la Jeonbuk.

Fotbalistul a fost inclus de Paulo Bento pe lista celor 26 de jucători pentru Campionatul Mondial din Qatar. „Nouarul” a reușit să marcheze 6 goluri în 18 partide pentru naționala Coreei de Sud.

ADVERTISEMENT