Sport

Cristiano Ronaldo are grijă de aspectul fizic și în autoizolare. A fost tuns de Georgina Rodriguez. Video

04.04.2020 | 16:39
Cristiano Ronaldo are grija de aspectul fizic si in autoizolare A fost tuns de Georgina Rodriguez Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo se află în izolare, la Madeira, alături de copii și de Georgina Rodriguez și, după ce toate saloanele au fost închise din cauza pandemiei, a fost nevoit să improvizeze pentru a-și păstra frizura impecabilă și a apelat la iubita sa.

Cristiano Ronaldo, tuns de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo este cunoscut în toată lumea pentru calitățile fotbalistice și pentru atenția pe care o are la îmbrăcămintea și aspectul său fizic.

ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus a plecat acasă, în Madeira, la scurt timp după izbucnirea problemelor cauzate de coronavirus în Italia și, cum pandemia a cuprins și Portugalia, saloanele pe care le frecventa au fost închise.

Totuși, pentru a putea rămâne cu frizura aranjată, Cristiano Ronaldo a apelat la iubita sa, Georgina Rodriguez, și a împărtășit momentul și cu urmăritorii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Rămâneți acasă, dar păstrați-vă stilul”, a scris Cristiano Ronaldo în descrierea materialului video în care este tuns de Georgina Rodriguez.

  • 210.000.000 de urmăritori are Cristiano Ronaldo pe Instagram

Ronaldo, golgheterul lui Juventus în acest sezon

Ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo continuă forma de grație și în acest sezon. Atacantul portughez a marcat 21 de goluri în cele 22 de etape din Serie A în care a evoluat și a reușit să își treacă de două ori numele pe lista marcatorilor și în Champions League.

ADVERTISEMENT

Înainte de întreruperea fotbalului în Italia, țara europeană cel mai afectată de pandemia de coronavirus, Juventus ocupă prima poziție în clasamentul din Serie A, cu un punct avans față de principala urmăritoare, Lazio.

În optimile Champions League, echipa antrenată de Maurizio Sarri a fost învinsă, în prima manșă, cu 0-1 de Lyon, în Franța, în timp ce manșa retur a fost amânată și se va juca, cel mai probabil, în vară, dacă situația cauzată de coronavirus pe continent se va îmbunătăți.

ADVERTISEMENT
  • 25 de goluri în 32 de meciuri a reușit Cristiano Ronaldo pentru Juventus în acest sezon