Fotbal international

Cristiano Ronaldo, aroganță maximă. A cheltuit o sumă imensă pentru a-și transporta pisica în Spania

24.02.2021 | 18:18
Cristiano Ronaldo aroganta maxima A cheltuit o suma imensa pentru asi transporta pisica in Spania
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a ajuns la un nivel maxim de aroganță după ce a cheltuit o sumă imensă pentru a-și transporta pisica în Spania cu un avion privat. Totul s-a petrecut după ce Pepe, pisica lui Ronaldo, a fost lovită de o mașină.

Pe lângă premiile și trofeele câștigate în fotbal, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai urmăriți sportivi de pe planetă pe rețelele de socializare, cu 265 de milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Pe lângă viața sportivă, una exemplară, portughezul nu se gândește la bani când vine vorba de necesitățile cotidiene, iar prețul unui avion privat nu reprezintă o pierdere pentru lusitan.

Cristiano Ronaldo, nivel maxim de aroganță. Pe ce a cheltuit o sumă imensă

Totul a început după ce Pepe, pisica lui Cristiano Ronaldo, a fost lovită de o mașină pe o stradă din Torino, motiv pentru care Ronaldo a decis că aceasta numai este în siguranță la reședința din Italia.

ADVERTISEMENT

Pisica s-a recuperat după accident într-o clinică veterinară de lux din Italia, la final portughezul luând hotărârea să o trimită la sora iubitei sale, în Spania, transportul fiind asigurat prin intermediul unui avion privat.

În trecut, fotbalistul a cheltuit 400.000 de euro pentru cel mai scump ceas Rolex produs vreodată. Bijuteria produsă în ediție super limitată conține are aur alb de 18 karate, precum și diamante.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia despre Cristiano: “Cel mai bun Ronaldo italian”

Victoria lui Juventus din ultima etapă de campionat în Serie A, contra celor de la Crotone, a impresionat în rândul jurnaliștilor italieni care îl elogiază pe portughez numind-ul: “Cel mai bun Ronaldo italian”.

Asta vine și ca o comparație subtilă cu fostul campion mondial, veritabilul Ronaldo Nazario, care a evoluat în trecut la Inter și AC Milan. Deși o comparație între cei doi este inutilă având în vedere traumele suferite de brazilian, italienii sunt încântați de forma superstarului portughez.

ADVERTISEMENT

Cu două goluri marcate în prima repriză a meciului cu Crotone, Ronaldo a ajuns la cifra 18 în dreptul său când vine vorba de reușitele din această stagiune. “Vedem cel mai bun Ronaldo din toate timpurile. La 36 de ani, încă are energia unui tânăr. A dat dovadă de precizie și de forță”, titrează presa din Italia.

ADVERTISEMENT