Fotbal international

Cristiano Ronaldo, atacat dur de fostul președinte al lui Juventus: „E un transfer ratat, trebuie vândut!”

11.03.2021 | 14:48
Cristiano Ronaldo atacat dur de fostul presedinte al lui Juventus E un transfer ratat trebuie vandut
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost făcut praf de fostul președintele al lui Juventus, Giovanni Cobolli Gigli. Acesta este convins că investiția clubului în atacantul portughez este una ratată.

Juventus a fost eliminată marți de FC Porto în optimile Ligii Campionilor, deși a câștigat manșa retur cu 3-2. În prima partidă, Porto s-a impus cu 2-1 și s-a calificat în sferturi grație golurilor mai multe înscrise în deplasare.

ADVERTISEMENT

Ratarea calificării este greu digerată de italieni, care au pus tunurile pe Ronaldo, cel mai scump transfer din istoria clubului Juventus.

Fostul președinte al lui Juventus consideră neinspirat transferul lui Cristiano Ronaldo

Giovanni Cobolli Gigli, care este și acționar la Juventus, a declarat pentru Radio Punto Nuovo că echipa trebuie reconstruită, iar acest lucru ar putea să înceapă cu vânzarea atacantului portughez.

ADVERTISEMENT

”Dacă Ronaldo e un transfer ratat? Absolut! Am spus-o din prima zi, îl respect pentru faptul că este un campion, dar este un jucător mult prea scump, a pus multe condiţii.

Juventus e la pământ, ori îl vinde pe Ronaldo, ori trebuie să-și regândească strategia. Toată lumea trebuie să-și facă autocritica. Trebuie să începem cu investiții realiste și să aducem mai mulți jucători italieni”, a spus Gigli pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
  • 100 de milioane de euro a plătit Juventus Torino în 2018 pentru achiziționarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

Nici vicepreședintele Pavel Nedved nu a scăpat de critici

Fostul președinte al „Bătrânei Doamne” a mai spus că și actualului vicepreședinte al clubului, Pavel Nedved, ar trebui să i se dea alte atribuții.

ADVERTISEMENT

”A fost un mare campion, dar nu are capacitatea de a fi vicepreședinte la un club precum Juventus. Ar trebui regândit cumva rolul său”, a tunat Giovanni Cobolli Gigli.

Singurul care a scăpat de criticile fostului șef de la Juve a fost antrenorul Andrea Pirlo, despre care a spus că ar trebui să-și continue munca chiar dacă echipa nu va câștiga anul acesta campionatul.

ADVERTISEMENT