Sport

Cristiano Ronaldo, atacat virulent după ce a plâns pe teren la Portugalia – Slovenia: ”Nu e despre tine!”

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în partida Portugalia - Slovenia și a izbucnit în plâns, iar pentru acest lucru a fost atacat violent de un fost fotbalist.
02.07.2024 | 17:55
Cristiano Ronaldo atacat virulent dupa ce a plans pe teren la Portugalia  Slovenia Nu e despre tine
Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în partida Portugalia - Slovenia și a izbucnit în plâns, iar pentru acest lucru a fost atacat violent de un fost fotbalist. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ultimul minut al primei reprize de prelungire, starul portughez a fost anticipat de portarul Jan Oblak la lovitura de la 11 metri, iar în pauza dintre reprize a plâns în hohote chiar pe gazonul arenei din Frankfurt.

Atac devastator la adresa lui Cristiano Ronaldo după meciul Portugalia – Slovenia

Tocmai acest gest l-a enervat teribil pe fostul internațional german Dietmar Hamann, actualmente specialist al televiziunii RTE, care nu a mai rezistat și l-a atacat virulent pe Cristiano Ronaldo la finalul întâlnirii Portugalia – Slovenia, pe care lusitanii au câștigat-o la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

”Un fotbalist de 39 de ani joacă 120 de minute, ratează un penalty, și, trebuie să mărturisesc, și eu am crezut că Ronaldo s-a transformat într-un jucător de echipă, pentru că el are mai mare nevoie de echipă decât invers.

Și eu am crezut această tâmpenie, dar cred că Ronaldo și-a arătat din nou adevărata față. A ratat penalty-ul, după care a început să plângă pe teren. A început să plângă în pauza prelungirilor. Automat mă gândesc ‘este vorba doar despre tine’.

ADVERTISEMENT

E un lot de 26 de jucători, 20 de oameni în staff, 30-40.000 de fani pe stadion, nu e despre tine! Încerci să fii imparțial, dar m-am bucurat pentru Slovenia, pentru că reacția lui Ronaldo mi s-a părut jenantă. A fost deplasată”, a declarat Hamann, conform Daily Mail.

Franța văzută favorită în sfertul de finală cu Portugalia

Fostul fotbalist german care a jucat împotriva lui Ronaldo în Premier League, când portughezul evolua la Manchester United, iar el îmbrăca tricourile lui Liverpool sau Manchester City, consideră că acesta nu se gândește decât la el și la performanțele personale.

ADVERTISEMENT

”N-am mai văzut niciodată așa ceva, pentru că odată ce ți-ai arătat emoțiile, s-a terminat. Acela a fost momentul în care antrenorul ar fi trebuit să îl schimbe, pentru că nu se mai afla în starea psihică necesară pentru a juca.

Bravo lui pentru că a executat primul la loviturile de departajare și a făcut-o bine. Dar, cum am mai spus, și eu am crezut că Ronaldo s-a transformat într-un jucător de echipă. O prostie absolută!

ADVERTISEMENT

Nu se gândește decât la el. Marchează din penalty și le cere scuze fanilor, nu e nevoie să-și ceară scuze. Va fi titular și în meciul următor, dar nu văd alt rezultat decât o victorie a Franței”, a mai spus Dietmar Hamann.

  • 2,20 este cota MAXBET pentru pronosticul „Portugalia se califică în semifinalele Euro 2024”

ADVERTISEMENT