Sport

Cristiano Ronaldo, atacuri la adresa a două legende de la Man United și Liverpool: „Invidioși”

Cristiano Ronaldo i-a catalogat pe Wayne Rooney și Jamie Carragher drept „invidioși”, după ce antrenorul lui Derby a sugerat că Manchester United ar trebui să scape de starul portughez.
07.04.2022 | 22:34
Cristiano Ronaldo atacuri la adresa a doua legende de la Man United si Liverpool Invidiosi
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United la sfârșitul perioadei de transferuri din vara lui 2021, dar s-a confruntat cu criticile fostului coechipier, Wayne Rooney, în legătură cu performanțele sale din acest sezon.

Cristiano Ronaldo trimite săgeți către Wayne Rooney și Jamie Carragher

Wayne Rooney a dat de înțeles, în timpul unei apariții la Monday Night Football, săptămâna aceasta, că United ar trebui să scape de Cristiano Ronaldo în detrimentul jucătorilor mai tineri.

ADVERTISEMENT

După apariția televizată, Rooney a postat pe Instagram o fotografie cu el și cu Jamie Carragher din timpul emisiunii. La această postare, Cristiano Ronaldo a răspuns: „Invidioși”, alături de un emoticon cu doi ochi curioși.

Comentariul internaționalului portughez a strâns mai multe aprecieri din partea fanilor decât postarea lui Rooney, care a adunat 167.000 de reacții până la finalul zilei de joi.

ADVERTISEMENT

Wayne Rooney consideră un eșec revenirea lui Ronaldo la United

Când a fost întrebat dacă revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford a fost un succes, Rooney a răspuns: „Ar trebui să spuneți că nu, în acest moment”.

Apoi, fostul jucător de la United și-a motivat părerea: „Cred că a marcat goluri, a marcat goluri importante în Liga Campionilor la începutul sezonului. A marcat hat-trick-ul împotriva lui Tottenham, dar cred că dacă te uiți la viitorul clubului, ar trebui să mergi cu jucători mai tineri și înfometați pentru a face tot ce este mai bun pentru a ridica Manchester United în următorii doi, trei ani”.

ADVERTISEMENT

Wayne Rooney s-a luat, de asemenea, de vârsta lui Ronaldo, despre care a sugerat că nu-l mai ajută atât de mult precum la începutul carierei: „Evident, Cristiano îmbătrânește puțin. Cu siguranță nu mai este jucătorul care a fost când avea 20 de ani. Și asta se întâmplă, ăsta este fotbalul. Este o amenințare pentru goluri, dar cred că, în restul joculu,i au nevoie de mai mult, au nevoie de jucători tineri și înfometați”.

Prietenia lui Ronaldo și Rooney de la United

Poate că Ronaldo nu a fost la apogeul performanțelor din cariera sa când a jucat la United, dar, alături de Wayne Rooney, a format un parteneriat de nezdruncinat.

ADVERTISEMENT

Între 2004-2009, cei doi jucători au câștigat împreună:

  • 3 x Premier League
  • 2 x Cupa Ligii Angliei
  • 1 x Cupa Angliei
  • 1 x Supercupa Angliei
  • 1 x Liga Campionilor.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze 118 goluri în 292 de meciuri în prima sa perioadă pe Old Trafford, obținând Gheata de Aur în 2008, în timp ce Rooney avea să devină cel mai bun marcator din toate timpurile al lui United, cu 253 de goluri în 559 de meciuri.