Sport

Cristiano Ronaldo, o umbră în Atletico Madrid – Manchester United 1-1! Ce notă i-au dat englezii și cum a reacționat portughezul

Cristiano Ronaldo a fost de-a lungul timpului un killer pentru cei de la Atletico Madrid. Nu și miercuri, pe Wanda Metropolitano, când a fost o umbră. Din fericire pentru el, Manchester United a fost salvată de Elanga.
24.02.2022 | 10:22
Cristiano Ronaldo o umbra in Atletico Madrid  Manchester United 11 Ce nota iau dat englezii si cum a reactionat portughezul
Cristiano Ronaldo a fost notat cu 4 de către presa engleză. Însă s-a semnalat și faptul că nu a beneficiat de mingi. Credit foto: twitter
ADVERTISEMENT
24-02-2022
08:22

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după prestația dezamăgitorare din Atletico Madrid - Manchester United 1-1

Cristiano Ronaldo nu se lasă afectat de critici și se bucură să joace în UEFA Champions League și la 37 de ani. După meciul de pe Wanda Metropolitano, cvintuplul Balon de Aur a postat pe social media un mesaj prin care a descris cum a trăit revenirea la Madrid și a promis că, în retur, Manchester United se va califica în optimi.

„Întotdeauna am un sentiment grozav să mă întorc în Madrid, unul dintre puținele orașe din lume pe care am învățat să le numesc ‘acasă’. Sentimente grozave, jucători grozavi, joc grozav, aceasta este Liga Campionilor! Mama tuturor competițiilor de club!

Acum avem ocazia să închidem asta pentru noi pe stadionul nostru, arătând tuturor de ce Old Trafford este și va fi întotdeauna Teatrul Viselor. Nu în ultimul rând, mulțumim fanilor noștri extraordinari! Prezența lor ne face mai puternici și împreună vom merge înainte!”, a postat Cristiano Ronaldo pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Înaintea manșei tur a optimilor Ligii Campionilor dintre Atletico Madrid și Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost nominalizat drept pericolul numărul unu de către toți jucătorii echipei iberice.

Nu este de mirare dată fiind tradiția. În LaLiga sau în Liga Campionilor, de la acesta au primit multe lovituri letale. Și nu doar în perioada în care a evoluat la Real Madrid. Ci și după ce s-a mutat la Juventus.

ADVERTISEMENT

Iar cifrele, pe care le-ați putut citi deja în FANATIK, susțin această idee. 35 de meciuri, în care a marcat 25 de goluri, nu mai puțin de patru hattrick-uri, și a dat nouă pase decisive.

Extrem de nervos și fără realizări, Cristiano Ronaldo a fost notat cu 4

De data aceasta, în Atletico Madrid – Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost în ton cu ultimele apariții. ”Cristiano a revenit pe Terra, după o carieră extraterestră, cu 40-50 de goluri pe sezon. Timpul trece pentru toţi”, a scris Alvaro Benito, jurnalist AS.

ADVERTISEMENT

Da, a fost extrem de nervos. Pe el, sau, așa cum ați aflat deja, pe Ovidiu Hațegan, arbitrul întâlnirii. Ca și pe colegii săi. Care nu l-au servit așa cum trebuia. Lucru care s-a putut observa clar. Nu a avut mingi, lucru extrem de important pentru un atacant.

Astfel că a terminat meciul cu doar 36 de atingeri. Și a reușit doar 21 de pase precise. Cât privește momentele în care a pus în pericol poarta adversă, sunt doar două șuturi pe lângă. Și zero pe spațiul porții.

ADVERTISEMENT

”Lipsit de pase, a devenit frustrat și nu a putut să-și recapete calmul. Sau să marcheze în fața unei echipe contra căreia a marcat în trecut a marcat două hat-trick-uri în meciuri eliminatorii”. 

Este comentariul care însoțește nota sa, 4, în Manchester Evening. De notat însă că este aceeași pe care au obținut-o Lidelof, Fred. În timp ce Pogba a luat 5.

ADVERTISEMENT

Note de trecere, la limită (5), au primit De Gea, Varane, Maguire, Shaw, Jadon Sancho. Cu 6 au fost notați Bruno Fernandes, dintre titulari, și Wan-Bissaka și Telles, intrați după pauză. În fine, Matic a luat 7, iar Elanga, autorul golului, 8.

Este cauționat cu lipsa de pase utile

Nu doar cei de la Manchester Evening au semnalat faptul că în acest meci Cristiano Ronaldo a fost lipsit de mingi. Astfel că era normal să nu poată să iasă la rampă.

”Marea problemă a lui United a fost că mingile nu au ajuns la Ronaldo. Nu i-au dat nicio pasă bună”, a spus Gustavo Lopez, fost internaţional argentinian, la Movistar.

ADVERTISEMENT