Cristiano Ronaldo, blestemat în Italia: “Să-şi rupă picioarele la primul meci!”

Sorin Dumitrescu   
in Juventus Torino
11/07/2018, 22:56
Cristiano Ronaldo, blestemat în Italia: “Să-şi rupă picioarele la primul meci!” GALERIE FOTO
Cristiano Ronaldo, blestemat în Italia. Daniela Martani, o actriţă, apărătoare a animalelor

Incredibil, dar Cristiano Ronaldo a fost blestemat în Italia! Abia s-a anunţat transferul portughezului de la Real Madrid la Juventus pentru 105 milioane euro şi iată că nu există numai cuvinte de laudă pentru starul lusitan. Dincolo de greva muncitorilor de la Fiat, care protestează pentru faptul că pentru ei de ani de zile nu s-au mai găsit bani pentru mărirea salariilor, o actriţă cunoscută, mare apărătoare a animalelor, îl atacă extrem de dur pe CR7 pentru salariul său de 30 de milioane de euro pe an.

Daniela Martani îl blesteamă pur şi simplu pe Cristiano: “E ruşinos ca un fotbalist să câştige atâţia bani şi să fie păzit cu asemenea cifre. Cu salariul lui Ronaldo s-ar salva toate animalele de pe planetă. Cu 100 de milioane de euro aş salva toată planeta. Sper ca Ronaldo să se accidenteze încă de la primul meci.

E o situaţie ruşinoasă, toată planeta ar trebui să se indigneze pentru aceste cifre. Nu va putea cheltui bani care îi va câştiga în toată viaţa lui, nu o vor putea face nici copiii lui şi nici măcar nepoţii. Ştiu că adevărul pe care îl spun  deranjează pe mulţi, dar aşa stau lucrurile”.

Cristiano Ronaldo, blestemat în Italia. Actriţa e indignată de salariul imens al portughezului şi de preţul transferului
Cristiano Ronaldo, blestemat în Italia. Actriţa e indignată de salariul imens al portughezului

Cristiano Ronaldo, blestemat în Italia. Actriţa e indignată de salariul lui Ronaldo

Închide ×