Fotbal international

Cristiano Ronaldo, campionul rețelelor de socializare! A depășit nume celebre din showbizz

06.04.2019 | 11:23
Cristiano Ronaldo campionul retelelor de socializare A depasit nume celebre din showbizz

Cristiano Ronaldo este campionul de necontestat al rețelelor de socializare. Un studiu efectuat de agenția Wildfire social scoate clar la iveală supremația starului lui Juventus la acest capitol, o dominație care se extinde nu numai asupra lumii sportului, ci și a unui domeniu cu care până acum nu se putea concura, universul showbizz-ului.

Cristiano Ronaldo, campionul rețelelor de socializare. Peste 150 de milioane de urmăritori

Cristiano Ronaldo este persoana preferată pentru a fi urmărită pe rețele de socializare de către un număr de peste 150 de milioane de oameni, având cel mai spectaculos salt în ultimii cinci dintre toate starurile la orice capitol în lume. În 2015 Cristiano avea în jur de 100 milioane followers, acum a ajuns la 150 și numărul lor crește absolut vertiginos.

Primul boom pentru portughez, care i-a adus o creștere fantastică, de 15 milioane, a avut loc imediat după ce Portugalia a produs surpriza la Euro 2016, câștigând trofeul continental în fața țării gazdă, Franța. Apoi seria succesivă de succese în Champions League iarăși a însemnat foarte mult și creșterea a devenit tot mai mare în interval de câteva luni.

Cristiano Ronaldo este campionul rețelelor de socializare
Cristiano Ronaldo este campionul rețelelor de socializare

Singurul sportiv pătruns în top alături de CR7 este americanul Dwayne Johnson

În sfârșit, transferul din vara trecută, cînd a decis să încheie după nouă ani de succese cu Real Madrid și să înceapă la 33 de ani un capitol nou din viața și din carierea sa, cu Juventus Torino, a adus o nouă infuzie masivă de urmăritori, în special pe Instagram, rețeaua de socializare cea mai frecvent utilizată de vedetele din toate domeniile.

Așa este posibil acum ca portughezul să nu aibă nici un rival din lumea sportului la acest capitol și să bată nume imense din showbizz, precum Ariana Grande, Kim Kardashian, Beyonce, Justin Bieber, Kyle Jenner sau Selena Gomez. Iar singurul sportiv care a mai reușit să străpungă aceste bariere, dar e departe de Cristiano Ronaldo este culturistul american Dwayne Johnson, cu foarte apreciatele lui programe de nutriție și exerciții oferite celor interesați.