Fotbal international

Fabulos! Cât câştigă Cristiano Ronaldo pentru fiecare poză postată!

Cristiano Ronaldo este, indiscutabil, sportivul cel mai urmărit pe reţele de socializare. Portughezul şi-a câştigat o notorietate la care marele său rival de la FC Barcelona, argentinianul...
05.07.2017 | 17:53

Cristiano Ronaldo este, indiscutabil, sportivul cel mai urmărit pe reţele de socializare. Portughezul şi-a câştigat o notorietate la care marele său rival de la FC Barcelona, argentinianul Lionel Messi, nici nu poate visa. Cifrele pe care le adună CR7, fie că e vorba de Facebook, de Twitter sau de Instagram sunt de-a dreptul ameţitoare şi la capitolul sport priveşte de undeva de sus, peste toţi, inclusiv peste vedetele din NBA.

Mai precis, la acest moment, Ronaldo are 122 de milioane de adepţi pe Facebook, 106 pe Instagram şi “doar” 54 milioane pe Twitter! În total, foarte aproape de 300 de milioane de persoane care îl urmăresc. Valori mai mari decât el întâlnim doar la vedetele de la Hollywood şi la mult mediatizata Kim Kardashian. De aici şi, firesc, uriaşul interes al marilor companii, care s-au grăbit să-i ofere lui Cristiano contracte de nabab, pentru că o imagine de-a lor, promovată de Ronaldo pe net le aduce enorme avantaje.

Cristiano Ronaldo, depăşit doar de două vedete feminine

Am ajuns la capitolul cel mai interesant al acestei relaţii dintre starul lui Real Madrid şi cele trei mari reţele de socializare. Conform studiului efectuat de către compania britanică Hooper, suma pe care portughezul o primeşte pentru fiecare fotografie postată este ameţitoare. Nu mai puţin de 400.000 de euro încasează Ronaldo pentru fiecare fotografie publicată. Şi, judecând după faptul că lusitanul este una dintre vedetele care publică des fotografii, e lesne de înţeles nivelul la care ajung sumele totale anuale câştigate din această activitate.

Cristiano Ronaldo câştigă enorm pentru pozele postate pe net (4)

Cristiano Ronaldo câştigă enorm pentru pozele postate pe net (3)Ronaldo este pe locul 3 în lume la acest capitol şi primul la categoria masculină. Este depăşit doar de două staruri feminine. Prima în lume în privinţa sumelor încasate pe poză postată este Selena Gomez, fosta iubită a lui Justin Bieber. Ea primeşte 550.000 de euro de fotografie. Pe locul secund, la distanţă de 50.000 de euro se află starleta cu cel mai apreciat posterior din lume, Kim Kardashian. Iar în spatele lui Ronaldo, cel mai bun jucător din NBA, LeBron James, de la Cleveland Cavaliers, primeşte doar 120.000 euro.

Cristiano Ronaldo câştigă enorm pentru pozele postate pe net (1) Cristiano Ronaldo câştigă enorm pentru pozele postate pe net (1)