Sport

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit om din lume pe Instagram! Câte milioane de euro primește portughezul doar pentru o postare

Cristiano Ronaldo continuă să evolueze pe plan personal, chiar daca a ajuns la 37 de ani. Superstarul lui Manchester United este sportivul cu cea mai mare influență pe Instagram, platformă care îl plătește regește.
25.06.2022 | 17:45
Cristiano Ronaldo cel mai bine platit om din lume pe Instagram Cate milioane de euro primeste portughezul doar pentru o postare
Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit om din lume pe Instagram! FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este un idol pe întreg globul pământesc. Nici nu e de mirare, având în vedere câți oameni îl urmăresc pe Instagram. Lusitanul are aproximativ jumătate de miliard de urmăritori, mai exact 459 de milioane.

Cristiano Ronaldo este omul care încasează cei mai mulți bani de la Instagram

Superstarul lui Manchester United era deja cel mai bine plătit atlet de pe glob pentru fiecare postare în parte pe care o face pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Acum, lusitanul a devenit și omul care încasează cei mai mulți bani în momentul în care distribuie ceva pe cea mai utilizată rețea de socializare din lume. Cristiano Ronaldo a reușit să-i ia fața actorului Dwayne „The Rock” Johnson (50 de ani).

Conform The Little Facts, actorul american primește aproximativ 1,44 de milioane de euro pentru o postare, în timp ce fotbalistul lui Manchester United primește în jur de 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În topul celor mai bine zece personalități din lume se regăsește și rivalul lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi (35 de ani), care, la fiecare postare, beneficiază de 1,11 milioane de euro.

Superstarul lui Manchester United a semnat cu liderul pieței crypto

Momentan, Cristiano Ronaldo se află în vacanță și se pregătește de un nou sezon cu Manchester United, de această dată sub comanda unui nou manager, olandezul Erik ten Hag. CR7 mai are contract cu „diavolii roșii” până în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT

Cât timp nu joacă fotbal, portughezul se ocupă de afaceri și tocmai a semnat un nou contract colosal. CR7 a intrat pe piața crypto a ajuns la un acord pe mai mulți ani cu Binance, cea mai mare platformă de tranzacționare din lume.

„Nimic nu este mai important pentru mine decât fanii, așa că ideea de a le oferi experiențe fără precedent și accesul la ele prin intermediul aceste platforme este un lucru pe care mi l-am dorit.

ADVERTISEMENT

Știu că fanii se vor bucura de colecție la fel de mult ca și mine”, a transmis Cristiano Ronaldo, după semnarea acordului cu Binance.

ADVERTISEMENT