Fotbal international

Cristiano Ronaldo, cel mai frumos gol din Champions League! Messi nu apare în Top 5. Video

27.08.2020 | 17:05
Cristiano Ronaldo cel mai frumos gol din Champions League Messi nu apare in Top 5 Video
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a reușit cel mai frumos gol din ediția recent încheiată a Champions League.

Starul portughez a trăit o nouă dramă prin faptul că ”Bătrâna Doamnă” a ratat prezența în Final 8, după ce a fost eliminată de Olympique Lyon în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ronaldo și-a trecut în palmares un nou succes personal și are marele avantaj că rivalul său Leo Messi nu apare în acest top.

Cel mai frumos gol din Champions League a fost reușit de Cristiano Ronaldo

Comisia tehnică a UEFA a ales 10 goluri marcate în ediția recent încheiată a Champions League, iar fanii au votat pe site-ul forului european cele mai frumoase goluri și Cristiano Ronaldo a fost cel care a avut câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Portughezul s-a impus cu o reușită de excepție din meciul retur cu Olympique Lyon. La acel meci, Ronaldo a înscris o dublă, dar cea de-a doua a fost cu adevărat minunaată: un șut magnific cu stângul de la 25 de metri.

Superstarul lui Juventus a primit peste 400.000 cde voturi și i-a devansat pe Marcel Sabitzer (RB Leipzig), cu golul din meciul cu Zenit Sankt Petersburg din etapa a treia a grupelor, și pe coechipierul său Juan Cuadrado, cu reușita din partida cu Atletico Madrid, din prima etapă.

ADVERTISEMENT

Top 5 a fost completat de uruguayanul Luis Suarez, cu primul gol reușit în victoria obținută de Barcelona, scor 2-1, cu Inter Milano, în etapa a doua a grupelor, și de germanul Serge Gnabry, cu prima reușită din victoria lui Bayern Munchen, scor 3-0, cu Lyon, în semifinale.

Celelalte cinci goluri nominalizate de Comisia Tehnică a UEFA, dar care nu au primit voturile necesare pentru a se bate la trofeu au fost realizate de Maxwel Cornet (Lyon), Erling Braut Haaland (Dortmund), Dani Olmo (Dinamo Zagreb), Lautaro Martinez (Inter Milano), Douglas Costa (Juventus).

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen  a câștigat pentru a șasea oară în istorie UEFA Champions League, după ce a învins în finală, la Lisabona, cu scorul de 1-0, formația Paris Saint-Germain. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Kingsley Coman.

ADVERTISEMENT