Fotbal international

Cristiano Ronaldo, cel mai urmărit om de pe planetă! Bornă istorică pentru starul naționalei Portugaliei: „Sunteți parte din povestea mea!”

Cristiano Ronaldo, starul naționalei Portugaliei, a devenit cel mai urmărit personaj din istorie pe rețelele sociale. Atacantul de 37 de ani a depășit 500 de milioane de fani.
23.11.2022 | 13:06
Cristiano Ronaldo cel mai urmarit om de pe planeta Borna istorica pentru starul nationalei Portugaliei Sunteti parte din povestea mea
502 milioane de fani are Cristiano Ronaldo pe Instagram, Twitter și Facebook. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au oferit una dintre cele mai apreciate fotografii din istorie, care a prefațat duelul celor doi titani la ultimul Campionat Mondial din carieră. Portughezul a depășit însă toate recordurile pe Instagram.

Cristiano Ronaldo a trecut de 500 de milioane de fani pe Instagram, Facebook și Twitter

Starul naționalei Portugaliei a atins cifra istorică de 502 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Cristiano Ronaldo devine astfel cel mai urmărit om de pe planetă!

ADVERTISEMENT

Doar legendara fotografie cu Lionel Messi și tabla de șah a strâns aproape 39 de milioane, cu multe milioane peste rivalul său din naționala Argentinei.

Performanța e cu atât mai mare, cu cât a reușit acest lucru pe cele mai importante platforme: Twitter, Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru fanii săi: „Sunteți parte din povestea mea!”

Cristiano Ronaldo a postat un video special în momentul în care a atins 500 de milioane de fani și a transmis un mesaj emoționant: „500 de milioane de urmăritori! Viața mea, cariera și gândurile împărtășite cu voi, mereu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Sunteți parte din povestea mea și împreună am reușit atât de multe lucruri. Mai multe decât visam vreodată. În fiecare postare, fiecare moment, susținerea voastră. Mulțumesc!”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Manchester United a postat un video în care a rulat mesajul său, însoțit de imagini și postări din cariera sa.

Cristiano Ronaldo are peste un milion de fani și pe YouTube, deși nu folosește contul de 4 ani

Pentru a înțelege mai bine ce influență are Cristiano Ronaldo, cea mai bună dovadă e contul de YouTube al fotbalistul, care a trecut de un milion de fani, deși nu are nicio postare de mai bine de patru ani. Cristiano Ronaldo obține venituri uriașe din Instagram și încasează nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari pentru o singură postare pe contul său.

ADVERTISEMENT

Ronaldo tocmai a făcut o reclamă la un brand de ceasuri de lux și a mai încasat minim 1,6 milioane de dolari. La aceste sume se adaugă însă și alte venituri oferite de Instagram.

Cristiano Ronaldo are mai mulți urmăritori decât toate cele 20 de cluburi din Premier League luate la un loc. Instagram are în jur de un miliard de utilizatori, așa că 15% din total îl urmăresc pe starul portughez.

ADVERTISEMENT