Cristiano Ronaldo, comparație nefericită cu Dan Bittman: ”Ronaldo e Bittman-ul Europei”

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
29/10/2020, 00:14
Cristiano Ronaldo, comparație nefericită cu Dan Bittman: ”Ronaldo e Bittman-ul Europei”
Cristiano Ronaldo, comparație nefericită cu Dan Bittman: ”Ronaldo e Bittman-ul Europei”. Colaj: Fanatik
Dan Negru continuă seria postărilor pline de umor pe rețelele de socializare, de data aceasta publicând o captură de ecran cu reacția lui Cristiano Ronaldo în legătură cu noul coronavirus, reacție care a făcut furori în mediul online, prezentatorul TV comparându-l pe fotbalist cu Dan Bittman.
Dan Negru a stârnit amuzamentul urmăritorilor săi după ce a făcut o asociere fără precedent, considerându-l pe Ronaldo “Bittman-ul Europei”, după ce renumitul fotbalist a avut o reacție nervoasă cu privire la diagnosticarea sa cu COVID-19, din cauza căreia a ratat meciul împotriva lui Messi.
Comentariul lui Cristiano Ronaldo, care și-a șters apoi postarea, i-a amintit lui Dan Negru de afirmațiile lui Dan Bittman cu privire la temutul virus, cântărețul declarându-se revoltat față de măsurile impuse de autorități în vreme de pandemie.

Cristiano Ronaldo, comparație nefericită cu Dan Bittman: ”Ronaldo e Bittman-ul Europei”

Comentariul lui Cristiano Ronaldo despre noul coronavirus a devenit viral și, deși fotbalistul a șters postarea, regretându-și reacția nervoasă, internauții au făcut capturi de ecran, pe care le-au distribuit ulterior în mediul online. Ca urmare a întâmplării controversate, Dan Negru a publicat un mesaj în care l-a ironizat pe fotbalist, comparându-l pe acesta cu Dan Bittman.

Nu este un secret faptul că Dan Bittman este unul dintre artiștii care se opun măsurile de prevenție privind infectarea cu COVID, fiind revoltat din cauza condițiilor degradante, dar care, cu toate acestea, a fost surprins cu mască în public.

Mărturisirile surprinzătoare ale lui Dan Bittman au uimit o țară întreagă, anumite persoane publice atacându-l pe artist ca urmare a concepțiilor sale referitoare la virus. Dan Negru nu s-a sfiit să îl ironizeze pe solistul trupei Holograf, așa că a făcut o postare în mediul online, care a stârnit amuzamentul fanilor realizatorului TV.

Ulterior, fiind un microbist convins, Dan Negru a făcut trimitere la un alt nume mare din fotbal, și anume la Zlatan Ibrahimovic, într-o notă umoristică, așa cum ne-a obișnuit.

Ronaldo
Cristiano Ronaldo, comparație nefericită cu Dan Bittman: ”Ronaldo e Bittman-ul Europei”
,,Ronaldo e Bitman-ul Europei. 

CR7 a aruncat planeta in aer postând nervos ca testul “PCR e o porcărie” după ce testul COVId i-a ieșit din nou pozitiv ratând astfel meciul contra lui Messi.
Contul lui Ronaldo are peste un sfert de miliard de urmăritori.
La scurtă vreme și-a șters postarea.

Am oscilat mereu între CR7 și Ibrahimovici, ăștia doi cred ca sunt uriașii Europei.
Dar și aroganța le e pe măsură.
Când juca la PSG, Zlatan a dat o aroganță:
“M-au căutat cei de la Manchester să joc la ei dar le-am spus ca eu nu joc joia”.

Zlatan joacă mâine cu Milan.
Mâine e joi, Europa League. 😂
Champions League e acu’…😂”, a scris Dan Negru, în dreptul capturii de ecran.

Închide ×