Fotbal international

Cristiano Ronaldo, criticat din toate părțile în timpul Cupei Mondiale: ”Eu nu l-aș transfera! Poate face echipa de râs la nivel global”

Cristiano Ronaldo este liber de contract după despărțirea de Manchester United, dar felul în care a ales să părăsească echipa îi aduce în continuare critici.
01.12.2022 | 19:14
Cristiano Ronaldo criticat din toate partile in timpul Cupei Mondiale Eu nu las transfera Poate face echipa de ras la nivel global
Cristiano Ronaldo este liber de contract după despărțirea de Manchester United, dar felul în care a ales să părăsească echipa îi aduce în continuare critici. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul portughez a plecat oficial de pe Old Trafford, după ce a acordat un interviu exploziv în care a lansat acuzații grave și l-a pus la zid pe antrenorul Erik ten Hag.

Curg criticile la adresa lui Cristiano Ronaldo

A trecut ceva vreme de la oficializarea despărțirii lui Cristiano Ronaldo de Manchester United, dar criticile la adresa sa nu contenesc. Iar ultimul pe listă este fostul portar al naționalei Angliei, David James.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să intru în detalii referitoare la interviul pe care l-a acordat, dar faptul că vorbește negativ despre unul dintre cele mai mari cluburi din lume ar trebui să fie deja un semnal de alarmă pentru oricine ar vrea să îl transfere, mai ales dacă vorbim despre un club din Premier League.

Mi-e teamă că dacă îl va nemulțumi ceva la noul club, atunci poate face echipa respectivă de râs la nivel global. Cred că Ronaldo are mai mulți urmăritori pe Instagram decât toate echipele din Premier League la un loc.

ADVERTISEMENT

Să fim corecți, fiecare jucător ajunge la finalul carierei. Îți poate câștiga Cristiano Ronaldo campionatul? Sau ar fi mai bine să cumperi un jucător din care în viitor poți beneficia din punct de vedere financiar, dar și sportiv? Eu nu l-aș cumpăra dacă aș fi la un club din Premier League. Cred că ar fi prea mare riscul”, a declarat James, conform SI.

Ronaldo, contract record cu Al Nassr

Starul lusitanilor este în prim-plan în aceste zile, vorbindu-se tot mai mult despre un transfer la Al Nassr din Arabia Saudită pentru un contract în valoare de 200 de milioane de euro pe an, ceea ce ar reprezenta cea mai mare înțelegere de fotbal din lume.

ADVERTISEMENT

Ronaldo ar urma să semneze un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate. Mutarea s-ar putea oficializa chiar în perioada următoare, după ce jucătorul lusitan își va încheia aventura la Mondialul din Qatar. De asemenea, cifrelor li se adaugă venituri fie din bonusuri, fie din publicitate.

Al Nassr este una dintre echipele de succes din Arabia Saudită. A câștigat de nouă ori campionatul, ultima oară în 2019. Chelsea a fost, de asemenea, pe urmele lui Cristiano Ronaldo, însă interesul londonezilor a picat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a lipsit de la ultimul antrenament al naționalei Portugaliei din cauza unor probleme medicale, iar selecționerul Fernando Santos a spus că cel mai probabil atacantul nu va juca în partida împotriva Coreei de Sud.

ADVERTISEMENT