Sport

Cristiano Ronaldo dă lovitura! Își lansează propria marcă de șampanie. Cât costă o sticlă

Cristiano Ronaldo (39 de ani) va avea propia șampanie. Cum se va numi marca starului portughez și cât va costa o sticlă.
04.05.2024 | 20:18
Cristiano Ronaldo da lovitura Isi lanseaza propria marca de sampanie Cat costa o sticla
Cristiano Ronaldo va produce doar 777 de sticle și fiecare va costa 1.777 de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a făcut un nou business, producția celei mai scumpe șampanii din lume. Starul lui Al-Nassr mai este implicat în afaceri cu imobiliare, hoteluri și chiar deține o clinică de implant de păr.

Cristiano Ronaldo investește în industria băuturilor alcoolice

Cristiano Ronaldo sărbătorește cele 29 de goluri marcate în campionatul Arabiei Saudite prin lansarea propriului brand de șampanie de lux.

ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei Portugaliei a implicat-o în afacere și pe sora sa, Elma Aveiro. Ronaldo merge la sigur cu noua sa investiție. Băutura spumantă se va numi: „The 777 goals”.

Numele face referire la numărul 77 de pe tricoul său, dar și la ultimul obiectiv pe care și l-a setat ca fotbalist: să ajungă la 777 de goluri marcate pentru o echipă de club. În acest moment, starul lui Al Nassr are 753.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a stabilit prețul noii mărci de șampanie

Șampania lui Cristiano Ronaldo este o combinație între Pinot Noir (50%) și Chardonnay (50%) din recolta 2016. E va fi produsă doar în serie limitată, mai exact 777 de sticle.

O sticlă va costa nu mai puțin de 1.777 de euro și va deveni ce mai scumpă șampanie din lume. Va depăși marca Salon, care era evaluată la aproximativ 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Rețeta este una franțuzească și e produsă de casa de lux Clement Victor din Janvry din apropierea orașului Reims. Sora lui Cristiano Ronaldo s-a implicat special în proces: „o șampanie excepțională pentru un om excepțional”, a spus ea.

Starul portughez mai are nevoie de doar 24 de goluri

Pentru a-și atinge scopul, Cristiano Ronaldo mai are nevoie de doar 24 de goluri, un obiectiv extrem de realist chiar și la 39 de ani. Atacantul a reușit 753 de goluri în 1007 partide.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este golgheterul Arabiei Saudite și mai are contract cu Al Nassr încă un sezon. Pe 5 februarie 2025, de ziua lui Gheorge Hagi, portughezul va împlini 40 de ani.

ADVERTISEMENT