Fotbal international

Cristiano Ronaldo, dat pe mâna Parchetului pentru că a părăsit hotelul unde era izolat

07.10.2020 | 17:47
Cristiano Ronaldo dat pe mana Parchetului pentru ca a parasit hotelul unde era izolat
ADVERTISEMENT

Starul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost dat pe mâna Parchetului pentru că a părăsit hotelul unde era izolat.

Cu excepţia portarului Buffon şi a fundaşului Demiral, care s-au izolat acasă, ceilalţi jucători de la Juve au fost izolaţi în hotelul echipei, după ce, sâmbătă, au fost înregistrate două cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Acestea nu sunt din rândul fotbaliştilor sau staff-ului tehnic şi medical, dar procedura sanitară adoptată de autorităţile italiene prevede izolarea întregului lot.

Cristiano Ronaldo a plecat din hotelul unde era izolat și a fost reclamat la Parchet

Conform cotidianului francez L’Equipe, Cristiano Ronaldo a fost reclamat la Parchet că a părăsit hotelul unde se afla în izolare pentru a se alătura lotului echipei naționale a Portugaliei, care are programate meciuri amicale cu Spania (astăzi) și Franța (duminică, 11 octombrie).

ADVERTISEMENT

În aceeași situație cu starul portughez sunt și argentinianul Paulo Dybala, columbianul Juan Cuadrado, brazilianul Danilo şi uruguayanul Rodrigo Bentancur, care au părăsit izolarea pentru a merge să joace pentru reprezentativele lor.

În schimb, francezul Adrien Rabiot, italienii Giorgio Chiellini şi Leonardo Bonucci, galezul Aaron Ramsey şi polonezul Wojciech Szczesny, au rămas în izolare la hotel și se vor prezenta ulterior la echipele lor naţionale.

ADVERTISEMENT

Conform procedurilor, jucătorii nu pot părăsi hotelul decât pentru antrenamente şi meciuri. Ei trebuie să aştepte rezultatele testelor efectuate miercuri şi doar dacă acestea sunt negative pot ieşi din izolare.

”Chiar clubul a semnalat că unii jucători au părăsit locul izolării şi, prin urmare, vom informa autoritatea competentă, adică parchetul, despre cele întâmplate”, a declarat Roberto Testi, un oficial al autorităţii sanitare locale.

ADVERTISEMENT

Juventus Torino nu a jucat meciul de campionat de pe teren propriu cu Napoli, după ce oaspeții au refuzat să facă deplasarea din cauza cazurilor de Covid-19 din lot, printre  cfare și antrenorul Gennaro Gattuso.

Portughezul Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzația de viol formulată de americanca Kathryn Mayorga, după ce un judecător din Las Vegas a hotărât să accepte plângerea făcută de femeie. Aceasta a deschis un proces civil împotriva fotbalistului, după ce procesul penal a fost închis.

ADVERTISEMENT
Tags: