Fotbal international

Cristiano Ronaldo, de neoprit la antrenamentele lui Juventus: „Mă simt puternic!”. Iubita sa atrage toate privirile pe Instagram. Foto

31.05.2020 | 21:38
Cristiano Ronaldo de neoprit la antrenamentele lui Juventus Ma simt puternic Iubita sa atrage toate privirile pe Instagram Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a reluat antrenamentele cu Juventus și se simte mai în formă ca niciodată, așteptând să se reia Serie A și să câștige din nou campionatul cu formația din Torino.

Nici iubita sa Georgina nu stă deloc și s-a pozat la sală, fotografia sa fiind foarte apreciată pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, de neoprit la antrenamentele lui Juventus

Cristiano Ronaldo a postat un filmuleț pe rețelele de socializare cu unul dintre antrenamentele sale de la Juventus, cu descrierea: „Antrenează-te până la perfecțiune. Mă simt puternic!”, clip video care a strâns peste 6 milioane de vizualizări în mai puțin de 20 de ore.

Starul portughez visează la un nou titlu de campion cu Juventus, care se duelează cu Lazio și cu Inter pentru primul loc din campionatul Italiei.

ADVERTISEMENT

Nici Georgina nu se lasă mai prejos

Și Georgina Rodriguez, iubita sa, se ține bine și s-a fotografiat la sală, arătându-și formele bine lucrate, spre deliciul urmăritorilor ei.

„Importanța de a fi tu însuți constă în acceptarea și recunoașterea de sine. Cu toții suntem înzestrați, așa că toți avem ceva de spus, împărtășit și învățat. Asta ne face unici și speciali!”, este descrierea pe care Georgina a pus-o la poza de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Între timp, Georgina Rodriguez a aprins din nou imaginația bărbaților printr-o nouă ședință foto, pentru revista „Women ‘s Health”.

De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a arătat că este implicată total în relația cu Cristiano Ronaldo, pe care l-a consolat după ce a ieșit doar pe locul trei la decernarea Balonului De Aur 2019.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pentru starul portughez: „Incomparabil, de neoprit, curajos și nonconformist.

Sunt statistici și premii care dovedesc că tu ai avut cele mai bune rezultate”.

„Ai câștigat Liga Națiunilor, Cupa Italiei (n.r. – Juventus nu a cucerit acest trofeu), titlul din Serie A și premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A, dar nu este vorba doar despre premii și titluri, nu doar ele vorbesc despre tine, chiar dacă ai foarte multe”, mai scris Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT