Sport

Cristiano Ronaldo debutează la Al-Nassr chiar împotriva lui Lionel Messi. Când are loc duelul dintre cei doi mari rivali

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va juca primul meci pentru Al-Nassr chiar împotriva lui Lionel Messi (35 de ani). Acesta ar putea fi ultimul duel între cei doi mari rivali.
09.01.2023 | 15:52
Cristiano Ronaldo debuteaza la AlNassr chiar impotriva lui Lionel Messi Cand are loc duelul dintre cei doi mari rivali
Meciul amical dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo va avea loc pe 18 sau 19 ianuarie. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu a putut debuta pentru Al-Nassr, însă fanii din lumea întreagă vor avea parte de o mare surpriză. Starul portughez va juca primul meci în Arabia Saudită chiar împotriva lui Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo VS. Lionel Messi, în prima partidă a starului portughez pentru Al-Nassr

Atacantul saudiților este suspendat după ce la meciul dintre Manchester United și Everton i-a luat telefonul unui fan și i l-a aruncat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să debuteze pentru Al-Nassr în meciul din campionat de pe 22 ianuarie cu Al-Ettifaq, însă acest lucru se va întâmpla mai devreme.

PSG a anunțat că va merge la Doha și Riad pe 18, respectiv 19 ianuarie, pentru un turneu amical de lux cu vedetele lui Al-Nassr și Al-Hilal, cele mai importante echipe din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

PSG, comunicat oficial cu privire la amicalele de lux cu Al-Nassr și Al-Hillal

PSG este extrem de iubită în zona Golfului, iar jucătorii parizienilor se vor întâlni cu fanii din Qatar și se vor antrena pe Khalifa Stadium. Starurile vor participa la multe acțiuni și activități pregătite de sponsorii și colaboratorii lui PSG.

„Jucătorii vor zbura la Doha pe 17 ianuarie, iar apoi în Riad, Arabia Saudită pentru a juca împotriva unei selecții a jucătorilor de top ai cluburilor Al-Hilal și Al-Nassr. Meciul se va desfășura pe King Fahd Stadium din Riad pe 19 ianuarie. La sfârșitul meciului, echipa va reveni la Paris. 

ADVERTISEMENT

După organizarea de succes a Campionatului Mondial din 2022, călătoria din Qatar este o nouă oportunitate pentru a evidenția infrastructura inovativă a sportului din țară”, se arată în comunicatul oficial al campioanei Franței.

Amicalul PSG – Al-Hilal ar putea fi ultima confruntare dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu se mai pot întâlni în Europa, iar această partidă amicală ar putea fi ultimul duel între cei doi mari fotbaliști. Acest lucru este foarte posibil, mai ales că portughezul va împlini 38 de ani, în timp ce Messi face și el 36 de ani la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar în presă au apărut informații că starul argentinian ar putea fi adversar cu Ronaldo la Al-Hilal.

Cristiano Ronaldo ar mai putea juca unul împotriva celuilalt doar într-un meci amical între Portugalia și Argentina, Mondialul din Qatar fiind ultimul din carieră pentru ambii jucători.

ADVERTISEMENT