Sport

Cristiano Ronaldo, decizie de ultimă oră în privința viitorului său! Unde vrea să joace lusitanul

Criticat tot mai des pentru nereușitele de la Juventus, Cristiano Ronaldo a luat o decizie în privința viitorului său și i-a anunțat pe torinezi ce își dorește.
05.07.2021 | 09:37
Cristiano Ronaldo decizie de ultima ora in privinta viitorului sau Unde vrea sa joace lusitanul
ADVERTISEMENT

Superstarul de 36 de ani a avut cifre fantastice la Euro 2020, însă nu a putut evita eliminarea Portugaliei în optimile de finală.

Ronaldo a stabilit o  serie de recorduri în aventura europeană care a început în 2004, printre altele fiind cel mai bun marcator de la turneele finale continentale.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Cristiano Ronaldo se leagă tot de Juventus

În urmă cu doar două zile presa din Italia anunța că ofcialii clubului Juventus au luat decizia de a nu mai continua cu Ronaldo, în ciuda faptului că acesta mai are un an de contract, principalul motiv fiind acela că se dorește o reducere a cheltuielilor.

Însă, totul a luat o întorsătură neașteptată. Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe șefii lui Juventus că viitorul său este la Torino și nu se gândește să accepte ofertele primite de la Manchester United și PSG.

ADVERTISEMENT

Mai mult, starul portughez vrea o prelungire a înțelegerii pentru încă un sezon, până în vara anului 2023, și l-a pus pe agentul său Jorge Mendes să înceapă negocierile în acest sens. Urmează să vedem ce hotărâre vor lua conducătorii ”Bătrânei Doamne”, mai ales că Ronaldo nu s-a arătat dispus să renunțe la salariul său de 30.000.000 de euro pe an.

PSG, visează la o tripletă de aur

Înainte de a pleca la Euro 2020 cu naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a postat un  mesaj misterios pe rețelele de socializare care a fost interpretat de multă lume ca un anunț de plecare din Italia.

ADVERTISEMENT

De altfel, presa italiană a scris în trecut că Juventus  i-ar fi găsit deja un înlocuitor portughezului, în cazul în care vor reuși să se despartă de acesta. Multipla campioană a Italiei a pus ochii pe atacantul francez al celor de la FC Barcelona, Antoine Griezmann.

În ultima perioadă s-a scris foarte mult de duelul dintre Manchester United și PSG pentru semnătura lui Ronaldo, iar francezii păreau în pole position pentru crearea unui trio ofensiv cu adevărat letal: Ronaldo – Mbappe – Neymar.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, la un pas de titlul de golgheter la Euro 2020

Cristiano Ronaldo este în continuare marele favorit la titlul de golgheter la Euro 2020, în ciuda faptului că Portugalia a fost eliminată încă din optimi. Portughezul a punctat de cinci ori în cele trei partide din faza grupelor și s-a instalat confortabil în fruntea ierarhiei.

Deși a fost egalat de Patrik Schick, care a ajuns și el la cinci reușite după golul din sfertul cu Danemarca, Ronaldo este în continuare lider deoarece este avantajat de următorul criteriu de departajare, pasele decisive. Portughezul are un assist, în timp ce atacantul ceh nu a punctat la acest capitol.

Câte cinci goluri la un turneu final de Euro au mai reușit olandezul Marco van Basten (1988), englezul Alan Shearer (1996), olandezul Patrick Kluivert, sârbului Savo Milosevic (ambii 2000) și cehul Milan Baros (2004). Lider autoritar este francezul Michel Platini, care a punctat de 9 ori la ediția din 1984, urmat de conaționalul său Antoine Griezmann, care în 2016 și-a trecut de 6 ori numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT