Cristiano Ronaldo, declarații în premieră după scandalul de la Juventus: ”Am încercat să ajut”

Adrian Baciu   
în Cristiano Ronaldo
17/11/2019, 23:26
Cristiano Ronaldo, declarații în premieră după scandalul de la Juventus: ”Am încercat să ajut”
Cristiano Ronaldo, declarații în premieră după scandalul de la Juventus. Sursa foto: eurosport.com

Cristiano Ronaldo s-a aflat în centrul atenției la ultimele meciuri jucate pentru Juventus, însă nu pentru reușite de excepție așa cum ne-a obișnuit, ci prin unele ieșiri nervoase necaracteristice. La ultimele două meciuri oficiale jucate de ”Bătrâna Doamnă”, fostul Balon de Aur a fost schimbat înainte de final de Maurizio Sarri. Duminică, ”CR7” a vorbit pentru prima dată de situația sa de la echipa de club.

Cristiano Ronaldo, declarații în premieră după scandalul de la Juventus: ”Am încercat să ajut”

Presa din întreaga Europă a scris mult despre un presupus conflict apărut între antrenorul lui Juve și starul portughez. La finalul meciului Luxemburg – Portugalia (0-2) din preliminariile EURO 2020, în care a marcat golul cu numărul 99 pentru națională, Cristiano Ronaldo a făcut lumină în presupusul său ”război” cu Sarri.

”În ultimele trei săptămâni nu am evoluat la potențial maxim. Nu e nicio controversă, voi creați controverse. E adevărat că nu îmi place să fiu înlocuit, dar nu am fost 100% în ultimele săptămâni. Am încercat să ajut pe Juventus, deși jucam accidentat. Chiar dacă nu sunt refăcut complet, atunci când intru pe teren, fie pentru club sau echipa națională, mă sacrific cu mândrie.

În campionat, Inter pune multă presiune pe noi. Sunt la două puncte distanță și trebuie să fim atenți la fiecare meci. Orice eșec sau egal ne poate face să pierdem locul 1. Nu am avut niciodată de-a face cu accidentări grave. Joc 50-60 de meciuri pe an, dar uneori, un eveniment neplăcut poate apărea. E dureros că nu sunt 100%. Au fost multe controverse pe acest subiect fără niciun rost”, a spus Ronaldo pentru cei de la Record.

Cristiano Ronaldo, furios la ultimul meci jucat pentru Juventus

În etapa a 12-a din Serie A, Ronaldo a fost schimbat în minutul 55 al partidei Juventus – AC Milan. Extrem de supărat pe decizia antrenorului său, Ronaldo a dat mâna cu înlocuitorul său, Paulo Dybala, după care a intrat direct la vestiare, fără să-l mai salute pe Maurizio Sarri.

Un prim episod al răcelii dintre tehnician și portughez s-a petrecut cu câteva zile înainte de meciul cu Milan, la Moscova. Atunci, în minutul 81 al partidei, într-o perioadă în care italienii căutau golul victoriei și al calificării, Sarri a decis să-l introducă pe teren pe același Dybala.

Închide ×