Sport

Cristiano Ronaldo, desființat de BBC după Portugalia – Slovenia 3-0. Gary Lineker l-a ironizat și el

Cristiano Ronaldo a fost distrus de jurnaliștii de la BBC după meciul cu Slovenia. Gary Lineker a râs și el de starul naționalei Portugaliei.
02.07.2024 | 11:56
Cristiano Ronaldo desfiintat de BBC dupa Portugalia  Slovenia 30 Gary Lineker la ironizat si el
Cristiano Ronaldo a ratat un penalty și a tras la poartă de nu mai puțin de 20 de ori în meciul cu Slovenia. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost în prim plan la meciul din optimi dintre Portugalia și Slovenia, după ce a ratat un penalty în minutul 105 în fața lui Jan Oblak. Starul portughez a fost extrem de afectat, însă nu a fost deloc menajat de presă.

Cristiano Ronaldo, ironizat de ziariștii britanici de la BBC: „Misstiano Penaldo”

Nimeni nu mai are răbdare cu starul naționalei Portugaliei la Campionatul European. Cristiano Ronaldo a fost linșat de toată presa internațională. Ziariștii de la BBC au fost unii dintre cei mai duri și au adus aminte de una dintre poreclele atacantului: „Penaldo”.

ADVERTISEMENT

„Mistiano Penaldo” a titrat una dintre cele mai prestigioase publicații din Anglia. Nu toată lumea l-a pus însă la zid pe portughez. John Terry a sărit în apărarea lui și i-a pus la punct pe jurnaliști: „BBC, ce ați făcut e o rușine!”, a scris fostul internațional englez pe InstaStory.

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo și-a mai spălat din păcate și a fost primul care a transformat de la punctul cu var la loviturile de departajare. Nu a fost însă de ajuns pentru contestatarii săi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, ironizat până și de Gary Lineker

Fostul mare fotbalist englez și analist BBC a trimis și el o „săgeată” către Cristiano Ronaldo, pe care l-a criticat și după ultima experiență la Manchester United.

Gary Lineker a postat pe contul său oficial de Twitter, actualul X, o poză cu starul naționalei Portugaliei și o imagine cu el din perioada în care încă mai juca și unde afișa un zâmbet ironic.

ADVERTISEMENT

Postarea fostului mare atacant a devenit virală și a atins aproape jumătate de milion de vizualizări în doar 10 ore de la publicare. Lineker a postat și mai multe emoticoane prin care voia să arate că se simte amuzat.

Starul naționalei Portugaliei, disperat să marcheze la EURO 2024

În ciuda penalty-ului ratat, Cristiano Ronaldo a mai stabilit un record uluitor la meciul Portugaliei cu Slovenia din optimi. Atacantul în vârstă de 39 de ani a trimis nu mai puțin de 20 de șuturi la poartă, mai mult ca orice alt jucător de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va avea șansa să demonstreze contrariul în partida din sferturile de finală împotriva naționalei Franței, principala favorită la câștigarea titlui continental. Pentru starul naționalei Portugaliei ar putea fi ultimul meci la un turneu final.

ADVERTISEMENT