Sport

Cristiano Ronaldo, distrus după gestul de huligan din Manchester United – Liverpool 0-5: “A şutat de mai multe ori în Jones decât pe spaţiul porţii!” Video

Cristiano Ronaldo a privit neputincios cum Manchester United a încasat patru goluri de la Liverpool în prima repriză a derby-ului şi a comis un gest de huligan înainte de pauză.
24.10.2021 | 20:43
Cristiano Ronaldo distrus dupa gestul de huligan din Manchester United  Liverpool 05 A sutat de mai multe ori in Jones decat pe spatiul portii Video
ADVERTISEMENT

Manchester United a fost mitraliată de Liverpool, scor 0-5, iar primele patru goluri au fost înscrise în prima repriză. Chiar înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă, însă nu cu o fază de fotbalist, ci cu un gest golănesc.

Cristiano Ronaldo, gest de huligan în Manchester United – Liverpool 0-5

În minutul 45+1, la o fază petrecută în apropierea locului de unde sunt executate cornerele, Cristiano Ronaldo şi-a vărsat frustrarea pe Curtis Jones.

ADVERTISEMENT

Portughezul l-a pus la pământ pe fundaşul lui Liverpool, după care a şutat de două ori în mingea care era lipită de abdomenul adversarului. Totul spre stupefacţia fanilor de pe “Old Trafford”.

Cristiano Ronaldo a fost imediat înconjurat de câţiva jucători de la Liverpool, iar cei mai vocali erau Andrew Robertson şi Curtis Jones. În apărarea vedetei “diavolilor” a sărit Bruno Fernandes, colegul de la naţionala Portugaliei.

ADVERTISEMENT

Anthony Taylor, arbitrul derby-ului, a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR, pentru a analiza dacă trebuie să fie eliminat Cristiano Ronaldo. Portughezul a scăpat doar cu un cartonaşul galben, însă reţelele de socializare au fost luate cu asalt.

Ce au scris suporterii după gestul golănesc al lui Cristiano Ronaldo

“Trebuie suspendat, a vrut să-şi rănească adversarul. Este mizerabil când vezi aşa ceva”, “Cum naiba nu a primit un cartonaş roşu. E ruşinos”, “Nu a lovit doar mingea, l-a lovit şi în abdomen. A fost roşu direct” sau “Nici la MMA nu vezi aşa ceva, e strigător la cer”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost intens atacat pentru gestul golănesc, unii suporteri au găsit şi un motiv să glumească după momentul uluitor al lui Cristiano Ronaldo.

“Cristiano Ronaldo a şutat de mai multe ori în Jones decât pe spaţiul porţii lui Liverpool”, a fost comentariul care s-a viralizat imediat.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Ole Gunnar Solskjaer după ce a fost umilit de Liverpool

“Nu prea aş putea să spun altceva decât că este cea mai neagră zi a mea decât sunt antrenorul acestei echipe. Nu am fost, din punct de vedere individual, dar şi ca echipă, îndeajuns de buni.

Este responsabilitatea mea. Eu aleg modul cum abordăm un meci. Le-am oferit prea multe spaţii. Sezonul trecut am pierdut cu Tottenham (n.r. scor 1-6), dar acum a fost mai rău ca atunci, mult mai rău.

Trebuie să trecem cât mai repede peste acest rezultat. Va fi greu, moralul jucătorilor este jos. Nu putem să ne simţim mai rău ca acum”, a spus antrenorul lui Manchester United.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Leicester – Arsenal: 2,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT