Fotbal international

Cristiano Ronaldo, condamnat! Avocații portughezului au acceptat frauda fiscală

14.12.2018 | 18:48
Cristiano Ronaldo condamnat Avocatii portughezului au acceptat frauda fiscala

Portughezul Cristiano Ronaldo a acceptat pedeapsa de doi ani de închisoare și caută acum alături de avocații lui o soluție pentru a regla totul cu fiscul spaniol! În prima lună a anului viitor, atacantul lui Juventus trebuie să apară în fața judecătorilor pentru a închide conflictul juridic deschis împotriva sa. Presa iberică a scris că Ronaldo a acceptat acuzele Trezoreriei Spaniole, dar refuză să vină la Madrid. ”Cristiano va fi condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare”, au mai precizat ziariștii de la AS.

Nu mai puțin de 14,7 milioane de euro este acuzat Cristiano Ronaldo că a ascuns de statul spaniol. Fotbalistul a acceptat să-și plătească datoriile, dar și o amendă care urmează a fi stabilită. Mai mult de atât, Ronaldo va fi condamnat la 2 ani de închisoare, dar cu suspendare. Patru infracțiuni fiscale a făcut lusitanul în perioada în care a jucat la Madrid pentru Real.

Cristiano Ronaldo, doi ani de închisoare! Ronaldo la Torino
Cristiano Ronaldo a plecat în vară de la Madrid la Torino, unde a semnat cu Juventus

Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

De remarcat că, la început, Cristiano Ronaldo a negat toate acuzele primite și a susținut că este nevinovat. Portughezul a apărut în fața instanței și a precizat că a urmat aceleaşi proceduri şi în Anglia, acolo unde nu a avut nicio problemă cu legea. După ce și-a recunoscut culpa, Ronaldo a intrat într-o situație similară ca efect cu cea în care s-a aflat și argentinianul Lionel Messi.

Aproape imediat, avocații lusitanului au solicitat ca pedeapsa cu închisoarea să fie ștearsă definitiv din cazierul fotbalistului care a plecat în această vară de la Madrid la Torino, acolo unde a semnat cu campioana din Italia, Juventus. 375 de mii de euro au oferit avocații lui Ronaldo pentru ca pedeapsa să nu mai apară în acte. La fel a procedat și Messi și judecătorii spanioli au acceptat în cele din urmă solicitarea avocaţilor argentinianului.

  • 110 milioane de euro au plătit cei de la Juventus pentru Cristiano Ronaldo