ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo e implicat într-un nou scandal! Starul lui Juventus ”fentează” carantina din Peninsulă

Autor: Gabriela Gheorghe | 26.12.2020 | 16:51
Cristiano Ronaldo e implicat într-un nou scandal! Starul lui Juventus ”fentează” carantina din Peninsulă
Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Hepta.

Cristiano Ronaldo, starul celor de la Juventus, își petrece Crăciunul în Dubai, acolo unde se reface după un an 2020 destul de obositor din punct de vedere mental. Plecarea jucătorului din Italia a dat naștere unui val de controverse în presa internațională.

ADVERTISEMENT

Starul portughez a zburat cu un avion privat în Dubai, unde pe 27 decembrie va primi un premiu în cadrul galei Globo Soccer Awards. Chiar dacă oamenii sunt obligați să se izoleze la revenirea în Italia, starul lui Juventus, dar și restul sportivilor vor avea parte de un regim preferențial, notează O’Jogo.

Mai precis, lui Cristiano Ronaldo nu-i va fi impusă carantinarea, deci, începând de săptămâna viitoare, se poate întoarce fără niciun fel de probleme la antrenamentele echipei de club.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a încălcat protocoalele împotriva coronavirusului

Ronaldo va face mai multe teste pentru Covid-19 și, deocamdată, va putea intra în contact doar cu colegii de la Juventus Torino.

Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, preciza în luna octombrie că vedeta de 35 de ani a lui Juventus a încălcat protocoalele împotriva coronavirusului. Se întâmpla la puțin timp după ce portughezul a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Jucătorul portughez a fost depistat pozitiv la coronavirus în luna octombrie. Traseul ulterior al lui Cristiano Ronaldo a fost destul de urmărit și au fost scoase în evidență toate momentele în care a intrat în contact cu alți oameni. Cazul a intrat și în atenția celor de la Procuratura din orașul Torino, care a deschis un dosar împotriva acestuia, notează jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport: „A încălcat articolul 650 din Codul Penal și va fi amendat”.

Secretul longevității lui Cristiano Ronaldo

Starul portughez a petrecut Crăciunul împreună cu familia sa. „Un Crăciun fericit, plin de sănătate, iubire și fericire!”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a dezvăluit care este secretul longevității lui și a zis și ce preferă să vadă la televizor. Vârful portughez a fost ales în formația ideală a istoriei fotbalului de către cei de la France Football, împreună cu nume ca Leo Messi, Diego Maradona sau Pele.

”Vă puteţi îngriji corpul, dar nu asta este problema. Depinde de capul tău, de motivaţia ta şi de experienţa ta. Federer, de exemplu, are 39 de ani şi este încă la vârf”, a zis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!