Sport

Cristiano Ronaldo e maestru Kung Fu și se bate cu ninja! Atacantul lui Manchester United, star în reclama care face furori pe internet. Video

Cristiano Ronaldo este vedeta finalului de an în fotbalul mondial. Lusitanul bate record după record la echipa națională, e cel mai bun jucător al lui Manchester United și joacă într-o reclamă care a devenit virală.
15.10.2021 | 11:41
Cristiano Ronaldo e maestru Kung Fu si se bate cu ninja Atacantul lui Manchester United star in reclama care face furori pe internet Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a încercat să devina ninja într-o reclamă pentru compania asiatică de tehnologie ZujuGP. Recent, lusitanul a început o afacere cu acționarul majoritar al firmei, Peter Lim, cel care este și patronul clubului spaniol Valencia.

Atacantul în vârstă de 36 de ani ține prima pagină a publicațiilor de sport de când s-a întors la Manchester United. Cristiano e în formă de zile mari pe Old Trafford, la echipa națională doboară recorduri pe bandă rulantă, și-a cumpărat o mașină ediție limitată, în valoare de 10 milioane de euro, iar acum arată că știe să și lupte în spoturi publicitare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo face furori pe internet într-o reclamă în care se transformă în ninja

În reclama pentru Zuju GP, „șeptarul” lui Man United se transformă în ninja și se luptă cu alți rivali, pe care îi învinge cu propriul corp, deși adversarii folosesc săbii și trag cu săgeți de foc. După ce câștigă bătălia și înainte să se îndepărteze de câmpul de front, CR7 prezintă o umbrelă marca Zuju GP.

Între Peter Lim și Cristiano Ronaldo exista o legătură strânsă încă din anul 2015, atunci când compania omului de afaceri, Mint Media, a cumpărat drepturile de imagine ale superstarului portughez.

ADVERTISEMENT

Înainte ca reclama cu ninja să fie cunoscută publicului larg, Cristiano chiar a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Lim. Cei doi vor lansa o platformă care are ca scop să unească fotbalul, tehnologia și comunicarea.

„Nu veți mai vedea niciodată fotbalul ca înainte”, a fost mesajul companiei lui Peter Lim.

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care reușește 10 hattrick-uri pentru echipa națională

În ultimul meci al echipei naționale, din preliminariile lui World Cup 2022, Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri, Portugalia impunându-se în fața lui Luxemburg, scor 5-0. Lusitanul nu doar că a ajuns la nouă goluri în toate confruntările disputate împotriva luxemburghezilor, dar a devenit și singurul fotbalist din istorie care dă trei hattrick-uri la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Nu este primul record bifat recent de Ronaldo, care, cu trei zile înainte ca Portugalia să evolueze contra Luxemburgului, a devenit cel mai selecționat fotbalist european, el ajungând în prezent la 182 de meciuri pentru prima reprezentativă.

Cadou de sute de mii de euro pentru Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo trăiește o viață de lux. Nici nu e de mirare având în vedere câți bani câștigă atât din fotbal, dar mai ales din publicitate. Recent, Cristiano și-a cumpărat un Bugatti Centodieci, model pe care producătorul francez de automobile l-a scos în doar zece exemplare.

ADVERTISEMENT

Superstarul lui Man United are grijă ca nici familiei sale să nu îi lipsească absolut nimic. Ronaldo i-a făcut un cadou extravagant iubitei sale, Georgina Rodriguez, un dulap pentru haine care valorează nu mai puțin de 125 de mii de euro.

Obiectul de mobilier e produs de brand-ul Louis Vuitton Malle Vendome, are opt sertare, o oglindă și un bust pentru bijuterii și este înalt de aproape 140 de centimetri. Modelul a fost conceput pentru a celebra deschiderea noului magazin Louis Vuitton din Piața Vendome, Paris.

ADVERTISEMENT