Sport

Cristiano Ronaldo este în al nouălea cer. Starul portughez va deveni din nou tată. Georgina Rodriguez îi va dărui gemeni

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, îi va dărui starului portughez ... încă doi copii. Cei doi mai au o fetiță împreună, iar fotbalistul mai are încă trei copii.
28.10.2021 | 17:54
Cristiano Ronaldo este in al noualea cer Starul portughez va deveni din nou tata Georgina Rodriguez ii va darui gemeni
ADVERTISEMENT
28-10-2021
14:52

Cristiano Ronaldo, primele imagini cu viitorii copii

Fotbalistul portughez a anunțat pe Instagram că iubita lui, însărcinată în 12 săptămâni, îi va dărui gemeni.

”Încântat să vă anunț că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire, abia așteptăm să vă întâlnim”, a scris Cristiano Ronaldo pe rețeaua de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Cristiano Ronaldo nu ”pierde vremea”. La 36 de ani continuă să impresioneze pe terenul de fotbal, dar performează și în viața de familie.

Atacantul lui Manchester United va deveni din nou tată, anunță jurnaliștii de la celebra revistă Hola.

ADVERTISEMENT

Când vor deveni din nou părinți CR7 și Georgina Rodriguez

Sursa amintită notează că iubita căpitanului naționalei Portugaliei este însărcinată în 12 săptămâni. Un calcul simplu indică faptul că cei doi vor deveni părinți în primăvara anului viitor.

Pentru Georgina Rdoriguez noua sarcină este un vis împlinit. În urmă cu exact un an, iubita argentniancă a fotbalistului spunea într-un interviu, pentru aceeași sursă, că își dorește enorm să fie din nou mămică.

ADVERTISEMENT

Și va fi mamă de gemeni. Deocamdată nu a fost dezvăluit dacă noii membri ai familiei vor fi băieței sau fetițe. Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo mai au împreună o fetiță, Alana Martina.

Starul portughez mai are trei copii, Cristiano Jr, născut în 2010, și gemenii Eva și Mateo, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Georgina Rodriguez și atacantul englezilor de la Manchester United datează din 2016.

Se speculează că CR7 și Georgina Rodriguez ar fi căsătoriți

Cristiano Ronaldo face furori pe terenul de fotbal, dar viața personală este încă un mister pentru fanii portughezului.

ADVERTISEMENT

În 2010 atacantul a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că a devenit tată, dar nu a făcut niciodată public numele mamei primului lui fiu, Cristiano Jr.

Același lucru este valabil și în cazul mamei surogat care a adus pe lume gemenii Eva și Mateo, într-o perioadă în care fotbalistul forma deja un cuplu cu Georgina Rodriguez.

Nici statusul marital al celor doi nu este cu adevărat cunoscut de presa mondenă, sau de fanii lor. În 2019 o revistă mondenă susținea că fotbalistul și iubita lui s-ar fi căsătorit în secret în Maroc. Informația nu a fost niciodată confirmată de Cristiano Ronaldo sau de Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT