Fotbal international

Cristiano Ronaldo, supărat după primul sezon petrecut la Juventus. “Nu pot să neg acest lucru”

05.05.2019 | 14:19
Cristiano Ronaldo suparat dupa primul sezon petrecut la Juventus Nu pot sa neg acest lucru

Duminică, 5 mai, a apărut suplimentul cunoscutului cotidian spaniol El Pais, care se numeşte Icon şi în paginile căruia subiectul cel mai tare este amplul interviu acordat de starul lui Juventus, portughezul Cristiano Ronaldo. FANATIK.RO v-a informat acum două-trei zile asupra acestui interviu şi a scos de pe atunci anumite pasaje în avanpremieră.

Cristiano Ronaldo este supărat după primul sezon la Juventus

Cristiano Ronaldo este supărat după prima stagiune petrecută în bianconero şi o recunoaşte deschis, fără nici o ezitare. Dar nu faptul că Juventus s-a oprit în sferturile de finală ale Champions League, după eşecul de acasă cu Ajax este ceea ce îl irită pe CR7. La capitolul trofee lusitanul se declară mulţumit cu faptul că a ieşit campion şi a câştigat Supercupa Italiei şi este convins că în următorul sezon se va putea mai mult.

Ceea ce îl deranjează pe Cristiano Ronaldo este legat de imaginea sa. “Nu pot să neg că sunt supărat uneori sau obosit, pentru că în fiecare an trebuie să demonstrez că sunt foarte bun. Este dificil, ai o presiune în plus că trebuie să le demonstrezi ceva oamenilor şi nu doar ţie, mamei tale şi fiului tău. Oamenii întotdeauna judecă. Au spus că sunt terminat că am 33, 34 sau 35 de ani”.

Cristiano Ronaldo admite că are momente când nu mai poate
Cristiano Ronaldo admite că are momente când nu mai poate

Cristiano admite că are momente când nu mai poate

Cristiano cere să fie privit ca om, nu ca un robot. “Sunt momente în care simt că nu mai pot. Dar le ştiu doar eu. Nu cred că sunt privit ca un robot, dar sigur ca o persoană care nu are nici un fel de problemă. Şi pentru mulţi persoanele care nu au nici o problemă banii fac diferenţa. Cum să fii trist, cum să ai şi tu trăirile tale mai puţin bune într-o zi sau mai multe zile dacă ai atâţia bani? Ei nu înţeleg toate acestea, însă eu trebuie să îi înţeleg pe ei. Sunt unii care stau cu puşca la ochi să vadă unde greşesc, dar trebuie să accept şi această presiune.

Am avut şi situaţii când am fost judecat că nu am jucat bine într-o zi pentru că m-am ocupat de afacerile mele. Este o prostie. Afacerile sunt afaceri, pregătirea pentru meciuri e altceva. Nu sunt mulţi jucători care să aibă implicare în atâtea domenii, dar e munca mea, e tot ce am dat eu pe teren pentru ca să ajug să am hoteluri, săli de gimnastică sau clinici medicale. Nu am luat de la nimeni nimic, e totul rezultatul muncii mele”.