ADVERTISEMENT
Sport

Cristiano Ronaldo face avere pe rețelele de socializare. Suma fabuloasă pe care o încasează pentru o singură postare

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om al planetei pe Instagram. Orice postare a starului portughez valorează milioane de euro.
Autor: Patrice Podina | 04.07.2021 | 20:30
Cristiano Ronaldo face avere pe rețelele de socializare. Suma fabuloasă pe care o încasează pentru o singură postare
Cristiano Ronaldo. Foto: Portugal Twitter

Starul naționalei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, poate renunța în orice moment să mai joace fotbal. Notorietatea de care se bucură pe rețelele de socializare îi aduce milioane de euro.

ADVERTISEMENT

CR7 are nu mai puțin de 308 milioane de urmăritori pe Instagram, iar activitatea sportivului în mediul online este remunerată regește.

Cristiano Ronaldo câștigă mai bine de pe Instagram. Ce salariu are la Juventus

Căpitanul naționalei Portugaliei nu are rival în rețeaua Instagram. Cu 308 milioane de urmăritori, lusitanul îl devansează clar pe actorul Dwayne ”The Rock” Johnson (250 de milioane de urmăritori).

ADVERTISEMENT

Marele său rival din fotbal, Lionel Messi este abia al 7-lea în topul celor mai urmărite personalități ale lumii cu 224 de milioane de followers.

Pornind de la aceste cifre Cristiano Ronaldo a decis să dubleze sumele pe care le încasează de la sponsori pentru postările de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Conform corrieredellosport.it, portughezul va încasa de acum înainte 1,5 milioane de euro pentru fiecare postare, față de 900.000 cât era tariful înaintea Campionatului European.

Sursa citată notează că veniturile anuale ale lui Cristiano Ronaldo, din postările pe Instagram, se cifrează la aproximativ 40 de milioane de euro, mai mari decât remunerația atacantului la Juventus Torino (31 de milioane de euro anual).

ADVERTISEMENT

A provocat o cădere de proporții pe Bursă a acțiunilor Coca Cola, în timpul Euro 2020

Fotbalistul s-a remarcat la actuala ediție a Campionatului European și pe teren, dar și în afara lui. În cele patru meciuri disputate a înscris 5 goluri pentru Portugalia și este lider în clasamentul golgheterilor Euro 2020.

Însă, gestul prim care va rămâne în istoria actualului european a fost momentul în care a mutat mai multe sticle de Coca Cola pe care le avea înfață, îndemnându-i pe jurnaliști să bea apă.

ADVERTISEMENT

Un ”incident” de acest fel petrecut în timpul unei conferințe de presă la Campionatul European nu putea să treacă neobservat nici la bursă, unde prețul unei acțiuni Coca-Cola a scăzut cu nu mai puțin de 50 de cenți: de la $ 55.70 la $ 55.20.

Toate astea spun multe despre puterea de influencer a lui Cristiano, mai ales că această cădere s-a înregistrat la doar 30 de minute după conferința de presă a portughezului.

ADVERTISEMENT

La cei 35 de ani ai săi și cu o formă de invidiat care îl face să se simtă ca la 20 de ani, Ronaldo nu ascunde faptul că nu bea nimic altceva în afară de apă. Doar apă, fără nicio excepție. Sucurile de orice fel sunt excluse din alimentația lui Cristiano Ronaldo și sunt pe lista alimentelor interzise, alături de carnea roșie și mâncarea congelată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1