Sport

Cristiano Ronaldo, făcut praf de un fost mare atacant: ”Nu mai poți, lasă-te!”

Cristiano Ronaldo are un început de sezon de coșmar. Ajuns rezervă la Manchester United, portughezului i se sugerează să se retragă.
29.09.2022 | 21:49
Cristiano Ronaldo facut praf de un fost mare atacant Nu mai poti lasate
Cristiano Ronaldo, făcut praf de un fost mare atacant: ”Nu mai poți, lasă-te!”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a încercat să se despartă de Manchester United, dar nu și-a găsit echipă și a ajuns pe banca de rezerve. Nici la naționala Portugaliei nu-i merge mai bine. Nu a mai marcat din iunie. Un fost atacant îi cere să ”arunce prosopul”.

Cine îi cere lui Cristiano Ronaldo să se lase de fotbal

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu dă semne că ar avea intenția să se retragă, chiar dacă și-a pierdut locul de titular la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al lui AS Roma, Real Madrid, AC Milan sau Inter, Antonio Cassano, a lansat un atac teribil la adresa portughezului pe care îl consideră terminat.

”Am un respect enorm pentru Ronaldo, dar ca fotbalist nu îmi place. Messi este ca Maradona, iar când vorbim despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depășind multe probleme fizice. A stat 4 ani la Barcelona singur, acelea sunt sacrificii.

ADVERTISEMENT

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească foarte mult. Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi. Este o regulă în toate sporturile.

A câștigat tot, a fost un fenomen, a câștigat o grămadă de bani, iar acum nu mai e titular la Manchester United. Lasă-te! S-a terminat!”, i-a transmis Cassano starului portughez.

ADVERTISEMENT

Cine este Antonio Cassano

Antonio Cassano a fost un atacant uriaș, dar extrem de capricios. A fost lansat în fotbal de Bari, iar la 19 ani semna cu AS Roma pentru care a jucat vreme de cinci sezoane și a câștigat o Supercupă a Italiei.

În 2006 era cumpărat de Real Madrid pentru doar 5,5 milioane de euro. Nu s-a adaptat la trupă de pe Santiago Bernabeu, care l-a împrumutat la Sampdoria, italienii achitând în 2008 5 milioane de euro pentru transferul lui definitiv.

ADVERTISEMENT

După trei sezoane foarte bune, a urmat transferul la AC Milan și ulterior la rivala ”diavolilor” Inter pentru 5,5 milioane de euro. Avea să fie începutul sfârșitului carierei sale. A mai evoluat, fără să convingă, la Parma, din nou Sampdoria și Hellas Verona de unde s-a retras în 2017.

  • 39 de meciuri a disputat Antonio Cassano în tricoul naționalei Italiei, pentru care a marcat 10 goluri
ADVERTISEMENT