Sport

Cristiano Ronaldo, făcut praf în direct la TV de o femeie: “Când cineva bate la ușă, nu te întreabă cine ai fost, ci cine ești”. Video

Starul portughez a fost pus la zid într-o emisiune, la CNN Portugalia, de o femeie, care contestă prezența lui în naționala lusitanilor
04.07.2024 | 11:09
Cristiano Ronaldo facut praf in direct la TV de o femeie Cand cineva bate la usa nu te intreaba cine ai fost ci cine esti Video
Sofia Olveira l-a facut praf pe Cristiano Ronaldo la CNN Portugalia FOTO captura CNN Portugalia
ADVERTISEMENT

Portugalia a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a ajunge în sferturile de finală ale Campionatului European. Lusitanii au învins Slovenia, care îi fusese egală în timpul regulamentar și în prelungiri.

Sofia Oliveira le-a dat peste nas colegilor de platou

Cristiano Ronaldo a fost la un pas de a-și ruina echipa, după ce a ratat un penalty, eșec care l-a făcut să plângă. Rolul de erou i-a revenit portarului Diogo Costa, care a apărat trei penalty-uri ale slovenilor la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Euforia calificării portughezilor a fost stopată de analistul Sofia Oliveira. Aceasta a criticat cu înverșunare decizia antrenorului Roberto Martínez de a-l ține pe Ronaldo în echipa de start.

Starul în vârstă de 39 de ani a fost titular în toate cele patru dueluri ale Portugaliei, dar nu a marcat niciun gol. Asta în vreme ce, concurentul său direct, Goncalo Ramos, de la PSG, a jucat doar 25 de minute. A intrat doar în meciul cu Georgia, pierdut cu 2-0.

ADVERTISEMENT

“Am o întrebare despre Cristiano Ronaldo”, și-a început discursul Oliveira în emisiunea de la CNN Portugalia. “Acest lucru merge într-o direcție neobișnuită, dar există cineva care se îndoiește că Ronaldo primește un loc de titular în echipa națională astăzi doar datorită a tot ceea ce a realizat în trecut?”, și-a întreabat ea colegii.

“Se îndoiește cineva de asta? Pentru că eu nu pot înțelege”, a continuat analistul. “Cu toții îl lăudăm pe Ronaldo, care a avut o carieră uriașă, dar, când cineva bate la ușă, nu te întreabă cine ai fost, ci cine ești. În prezent, Cristiano Ronaldo nu este un jucător care să fie de bază la națională, punct”, a mai tunat ea.

ADVERTISEMENT

Colegul ei din platou a încercat să o calmeze: “Am de gând să te întrerup acum, pentru că nu sunt chiar de acord”. Fără succes însă, deoarece Sofia Oliveira a continuat: “De ce ne învârtim în jurul cozii? Bineînțeles că ești de acord cu mine. Sunteți de acord cu mine, cu André, cu Dani (n.r.ceilalți colegi ai ei). Toată lumea este de acord cu mine că Ronaldo nu ar mai trebui să fie titular”.

Cristiano se află la al șaselea turneu final european

Cristiano Ronaldo se află la al șaselea turneu final de Campionat European in carieră. Un adevărat record al portughezului, care a câștigat trofeul în 2016.

ADVERTISEMENT

CR7 este și golgheterul all time al competiției, cu 14 goluri înscrise. Ronaldo a punctat la toate cele cinci ediții precedente, dar nu și la EURO 2024. Dacă va juca împotriva Franței, în sferturi, Cristiano va ajunge la 30 de meciuri jucate la turneele finale europene. Un record uriaș, care va fi greu de egalat.

ADVERTISEMENT