Sport

Cristiano Ronaldo, foarte aproape de Chelsea. Oferta facută de londonezi pentru transferul lui CR7

Cristiano Ronaldo nu a digerat ultimul sezon în tricoul lui Manchetser United și a cerut să fie lăsat să plece. Chelsea a intrat pe fir și a pregătit oferta. Suma este ridicolă pentru puterea financiară a londonezilor.
07.07.2022 | 14:29
Cristiano Ronaldo foarte aproape de Chelsea Oferta facuta de londonezi pentru transferul lui CR7
Chelsea a pregătit oferta financiară cu care speră să-i convingă pe cei de la Manchester United să-i dea drumul lui Cristiano Ronaldo. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trecerea lui Cristiano Ronaldo de pe Old Trafford pe Stamford Bridge este tot mai aproape să se realizeze. Chelsea a anunțat că oferă 14 milioane de lire sterline pentru superstarul portughez.

Noul patron al lui Chelsea este fan Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a tras-o pe Manchester United după el, dar ”diavolii” au încheiat sezonul fără nici un trofeu, lucru de neacceptat pentru superstarul portughez.

ADVERTISEMENT

Deși a fost unul dintre cei mai constanți și consistenți jucători, Cristiano Ronaldo nu a fost pe placul fostului antrenor Ralf Ragnik, neamțul propunând să fie vândut încă de la începutul acestui an.

Atacantul de 37 de ani, l-a rândul lui, a amenințat în mai multe rânduri că va părăsi gruparea de pe Old Trafford, nemulțumit de rezultate. Cristiano Ronaldo nu s-a prezentat nici la reunirea echipei motivând că se confruntă cu probleme de familie.

ADVERTISEMENT

Între timp, impresarul fotbalistului și oficialii lui Chelsea au avut o întâlnire și CR7 ar fi acceptat condițiile oferite de londonezi. În plus el este și favoritul lui Todd Boehly, noul acționar majoritar al lui Chelsea.

Presa din Anglia anunță că americanul a pregătit nu doar contractul lui Cristiano Ronaldo, ci și oferta concretă pentru achiziționarea lui. 14 milioane de lire sterline este dispus să achite Boehly pentru a-l vedea pe portughez evoluând în tricoul albastru.

ADVERTISEMENT

Manchester United pierde un super star, dar scapă și de salariul acestuia

Trecerea lui Cristiano Ronaldo pe Stamford Bridge ar însemna o pierdere pentru Manchester United. Noul manager al ”diavolilor”, Erik ten Hag i-a transmis fotbalistului că are nevoie de el.

Salariul uriaș al portughezului, 23.400.000 de lire sterline pe an, nu se justifică însă, în condițiile în care Manchester United nu a câștigat nici un trofeu de la revenirea acestuia pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va accepta oferta de 14 milioane de lire sterline a lui Chelsea, Man United tot va rămâne în pierdere. Anul trecut au plătit 19,7 milioane de lire sterline pentru a obține semnătura lui CR7.

ADVERTISEMENT