Vezi aici fotografia lui Cristiano Ronaldo, care a stârnit multe polemici

Cristiano Ronaldo nu a mai jucat partida pentru locul 3 de la Cupa Confederaţiilor, câştigată de Portugalia, după prelungiri, în faţa Mexicului, cu 2-1. A primit acceptul selecţionerului...
04.07.2017 | 18:44
Vezi aici fotografia lui Cristiano Ronaldo care a starnit multe polemici

Cristiano Ronaldo nu a mai jucat partida pentru locul 3 de la Cupa Confederaţiilor, câştigată de Portugalia, după prelungiri, în faţa Mexicului, cu 2-1. A primit acceptul selecţionerului Fernando Santos şi al şefilor federaţiei lusitane de a pleca acasă, în Madeira, pentru a-i vedea şi îmbrăţişa, în premieră, cei doi gemeni ai săi, aduşi pe lume de către o mamă surogat din SUA, căreia i-a plătit 240.000 de dolari pentru acest serviciu.

Imaginea cu Ronaldo ţinându-i în braţe pe Matteo şi pe Eva i-a adus multă simpatie şi popularitate pe reţele de socializare, acolo unde este sportivul cel mai urmărit din lume şi printre cele mai vizionate personalităţi ale planetei în general. Însă, la numai câteva zile după postarea cu gemenii, Cristiano a adăugat o nouă fotografie care a şocat pur şi simplu, provocând o mulţime de reacţii, dintre care numeroase nu au fost pozitive.

Comentariul cu subîneţeles al lui Cristiano Ronaldo

În timp ce toată lumea la Real Madrid şi fanii galacticilor stau şi aşteaptă cu sufletul la gură decizia lui Ronaldo de a continua sau nu, ca urmare a acuzaţiei de evaziune fiscală adusă de justiţia spaniolă, în urma căreia starul lusitan a fost găsit vinovat de comiterea unei fraude în valoare de aproape 15 milioane euro, CR7 a pus o fotgrafie în care se află alături de un bărbat de culoare în piscină, evident, ambii la bustul gol, iar sub imagine a scris: “Potrivirea perfectă ciocolată neagră şi albă”.

Este o imagine care naşte loc la foarte multe comentarii. Unii s-au referit strict la cele scrise de Ronaldo, dând o tentă rasistă postării sale, ce aduce aminte de replica lui Ilie Năstase de la meciul de Fed Cup împotriva Marii Britanii, referitoare la culoarea copilului Serenei Williams: “Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!”. 

Însă nu a scăpat multora detaliul legat de faptul că lui Ronaldo îi place să apară în imagini la bustul gol, alături de bărbaţi, această imagine amintindu-le de o alta, la fel de controversată, cu atacantul lui Real Madrid alături de luptătorul marocan Badr Hari, acele fotografii ducând în 2016 la articole, inclusiv în The Sun, legate despre o posibilă relaţie de tip gay între cei doi. Iar acum, Ronaldo dă apă la moară recidivând cu o postură care lasă multe interpretări.

Cristiano Ronaldo, fotografie controversata, care i-a atras critici dure (1)