Fotbal international

Cristiano Ronaldo a luat foc după un nou test pozitiv: „PCR este o mizerie!”

28.10.2020 | 16:10
Cristiano Ronaldo a luat foc dupa un nou test pozitiv PCR este o mizerie
ADVERTISEMENT

În continuare infectat cu noul coronavirus, Cristiano Ronaldo a aflat că nu va putea evolua împotriva clubului împotriva căruia a purtat atât de multe războaie pe când era la Real Madrid.

Superstarul portughez se află în continuare în izolare, însă nu mai suportă să nu poată pătrunde pe terenul de fotbal. CR7 nu și-a mai părăsit reședința din data de 13 octombrie.

ADVERTISEMENT

Echipa sa, Juventus, joacă în seara zilei de miercuri, 28 octombrie, pe Juventus Stadium contra formației FC Barcelona în cea de-a doua etapă a grupelor UEFA Champions League.

UPDATE, 28 octombrie, ora 16:20 / Superstarul portughez nu a mai rezistat și și-a exprimat pe Instagram nemulțumirile față de testul PCR. Ronaldo susține că se simte excelent: „Mă simt bine și sănătos! Forza Juve! PCR E O MIZERIE”, a scris portughezul în descrierea și comentariile unei fotografii publicate astăzi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu va juca în Juventus-FC Barcelona. A fost din nou testat pozitiv

Deși s-a sperat că va putea fi pe teren în duelul dintre Juventus și FC Barcelona, Cristiano Ronaldo a primit în seara zilei de 27 octombrie vestea că și ultimul test efectuat a avut tot rezultat pozitiv, astfel că va fi nevoit să rămână în izolare.

Pentru Cristiano Ronaldo, meciul ar fi fost unul cu adevărat special, având în vedere că ar fi avut șansa de a-l înfrunta din nou pe Lionel Messi, principalul său rival pe parcursul fabuloasei cariere pe care a avut-o la Real Madrid. Rivalitatea cu argentinianul nu își va consuma, însă, un nou episod.

ADVERTISEMENT

Speranța celor doi de a se întâlni din nou se leagă acum exclusiv de returul de pe Camp Nou. Meciul din Spania este programat pentru data de 8 decembrie, iar până atunci Ronaldo are timp să se refacă și să fie în cea mai bună formă, însă portughezul ar fi vrut să fie pe teren încă de astăzi, 28 octombrie.

Fiebe de nervi în izolare: „Sunt ca o bestie închisă”

Vedeta lui Juventus se află în izolare deja de 16 zile și nu mai suportă să stea departe de teren. Rigurozitatea lui Ronaldo în ceea ce privește condiția sa fizică s-a menținut și în această perioadă, iar portughezul nu a încetat să facă exerciții și să alerge pe bicicletă, publicând imagini și videoclipuri pe Instagram și Twitter.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere mental, pentru Ronaldo este foarte greu să fie izolat, mai ales că nu prezintă niciun fel de simptom și se simte absolut perfect din punct de vedere al abilităților fizice și al capacității de efort. Cristiano a declarat apropiaților, conform 101 Great Goals, care citează Tuttosport, că se simte furios. „Mă simt ca o bestie forțată să stea închisă într-o cușcă”, le-ar fi transmis el prietenilor.

Ronaldo va trebui să rămână în izolare până când testele sale se vor negativiza, însă nu se știe când se va întâmpla acest lucru. Deși nu are o formă severă de coronavirus, Cristiano ar putea continua să fie izolat o bună bucată de timp. Colegul său de la Juventus, Paulo Dybala, a fost izolat timp de șase săptămâni după ce a fost testat pozitiv de patru ori.

ADVERTISEMENT