Fantastic! Cristiano Ronaldo, musculatură impresionantă a picioarelor! Vezi imagini

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
16/04/2018, 22:22
Fantastic! Cristiano Ronaldo, musculatură impresionantă a picioarelor! Vezi imagini GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo nu a jucat în meciul cu Malaga. Starul lui Real Madrid a înţeles sfaturile antrenorului Zinedine Zidane şi, deşi şi-ar fi dorit să lupte cu Leo Messi pentru titlul de golgeter al Primerei, a rămas la odihnă. Pentru el şi pentru Real Madrid tot sezonul se joacă doar în Champions League, acolo unde marele obstacol din semifinale se numeşte Bayern Munchen.

Chiar dacă nu joacă toate meciurile, cum era obşinuit, Cristiano Ronaldo se pregăteşte cu mare îndârjire, pentru a rămâne în formă maximă. Şi în etapa intermediară din această săptămână, miercuri, la meciul cu Athletic Bilbao, este posibil ca portughezul să intre doar o parte din meci sau chiar să fie din nou menajat, pentru că se ştie că bascii joacă dur.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ronaldo este un fanatic al pregătirii fizice

Ronaldo apare într-o fotografie de la antrenamentul lui Real Madrid, chiar în centrul fotografiei şi este suficient să arunci o privire asupra fizicului portughezului pentru a rămâne fără cuvinte. Dintre toţi jucătorii galactici din imagine Cristiano are de departe o musculatură a picioarelor senzaţională, care explică şi multe dintre reuşitele sale.

Se ştie că Ronaldo este un fanatic al pregătirii fizice, pe care continuă să o facă la potenţial maxim la cei 33 de ani ai săi şi nu întâmplător îi place să apară în imagini în care să i se vadă musculatura perfectă a corpului său, lucrat în numeroasele ore petrecute în sală sau în piscină.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×