Fotbal international

Cristiano Ronaldo, gata să inaugureze noul său business. Deține 50 la sută dintr-o clinică specializată în transplanturi de păr

26.02.2019 | 12:49
Cristiano Ronaldo gata sa inaugureze noul sau business Detine 50 la suta dintro clinica specializata in transplanturi de par

Cristiano Ronaldo este gata să inaugureze noul său business pe data de 18 martie, la Madrid. Jucătorul lui Juventus a devenit co-proprietar al unei clinici ultra moderne, specializată în transplanturile de păr, având 50 la sută din acțiuni. Este o clinică din țara natală, Portugalia, care a decis, cu ajutorul ilustrului compatriot, să se extindă și la nivel european și primul oraș unde va activa este Madridul.

Investiția este una foarte serioasă, aproximativ 25 de milioane de euro, iar sediul noii clinici este la cel mai înalt standard, cu 150 de medici profesioniști de cea mai  mare calitate în acest domeniu. În planul de activitate se dorește să se ajungă în cel mai scurt timp la o medie de cira 18 intervenții chirurgicale pe zi, cu o durată a operației de numai șase ore, față de cele opt care există în mod curent.

Prioritățile lui Cristiano Ronaldo în afaceri: hoteluri, sănătate, tehnologie și cercetare

Și la nivel financiar Ronaldo și colectivul de cadre medicale de la Insparaya, cum se numește clinica ale cărei porți se vor deschide pe 18 martie, au gândit un preț foarte avantajos pentru toate buzunarele, doar 4000 de euro, ceea ce este destul de accesibil multor persoane la nivel de Uniune Europeană. De altfel, Cristiano a declarat că intenția este de a ajuta cât mai multe persoane care vor să își elimine depresia cauzată de pierderea podoabei capilare.

mesaj clinică
mesaj clinică

La clinica din Portugalia și-a făcut transplant de sprâncene și mama jucătorului, Dolores Aveiro și alți fotbaliști. Cristiano, care acum are în plan și extinderea rețelei de hoteluri în SUA și Maroc, la New York și Marrakech, a anunțat că proiectele sale cele mai serioase sunt legate de sănătate, tehnologie și cercetare, subiecte care îl pasionează foarte mult și în care dorește să se implice tot mai mult pe viitor. Ronaldo gândește foarte atent orice afacere în care se implică, nefiind atât de ușor de convins să investească, dacă nu i se pare că proiectul este bun.

Cristiano Ronaldo business. Jucătorul lui Juventus e implicat serios în lanțul de hoteluri Pestana
Cristiano Ronaldo business. Jucătorul lui Juventus e implicat serios în lanțul de hoteluri Pestana