Sport

Suma colosală la care au fost evaluate bijuteriile deținute de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Un singur fotbalist din Liga 1 e mai scump!

O echipă de experți a analizat colecția de bijuterii deținută de atacantul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, și iubita acestuia, Georgina Rodriguez, evaluând-o la peste 5 milioane de euro.
16.02.2022 | 11:39
Suma colosala la care au fost evaluate bijuteriile detinute de Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez Un singur fotbalist din Liga 1 e mai scump
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au bijuterii în valoare de peste 5 milioane de euro. Sursa foto: okdiario.com
ADVERTISEMENT

Viața strălucitoare a lui Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al lui Manchester United, și a Georginei Rodriguez se desfășoară dintr-o locație de lux în alta: de la Madrid la Torino la Manchester, cuplul nu face un secret din viața confortabilă pe care o duce, scrie corrieredellosport.it.

Georgina Rodriguez are un set de diamante de 3 milioane de dolari

Publicația italiană notează că mai mulți experți au evaluat colecția de bijuterii a celor doi, iar suma totală are șase zerouri. Cuplul și-a expus de nenumărate ori mașinile sport și iahturile pe care le dețin, iar acum le-a fost „analizată” colecția de bijuterii.

ADVERTISEMENT

Respectivele accesorii au putut fi văzute fie în momentele în care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au apărut la diferite evenimente, fie în pozele urcate de cei doi pe rețelele de socializare.

Ca urmare, experții Steven Stone au analizat conturile de instagram ale celor doi pentru a-și face o idee cu privire la valoarea bijuteriilor expuse.

ADVERTISEMENT

Verificând peste 100 de postări cu articole de bijuterii, experții au scos la iveală cele mai prețioase piese din colecția iubitei lui Cristiano Ronaldo. La loc de cinste este un set de diamante de 3 milioane de dolari, plus un colier uimitor, la care sunt asortate cercei și un inel.

Georgina Rodriguez deține o brățară cu diamante estimată la aproximativ 1,2 milioane de euro

Într-o altă ședință foto, Georgina Rodriguez poartă o brățară cu diamante pe care expertul în bijuterii Zack Stone o estimează la aproximativ 1,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dintre fotografiile postate pe rețelele de socializare, pe degetul iubitei lui Cristiano Ronaldo se vede un inel uriaș de safir despre care se crede că valorează aproape un milion de euro.

Dar Georgina se mândrește și cu alte piese unice în colecția sa: de la inelul ei de logodnă de 700.000 de euro la un colier cu diamante strălucitoare în valoare de 60.000 euro, plus o pereche de cercei cu pandantiv cu safir și diamante estimați la peste 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ceasul lui Cristiano Ronaldo este estimat la circa 1,3 milioane de euro

De asemenea, ea are și un ceas de 40.000 de euro. La rândul lui, Cristiano Ronaldo are un ceas estimat la aproape 1,5 milioane de dolari (circa 1,3 milioane de euro), la care se adaugă un inel cu diamante cu o valoare cuprinsă între 350 și 400 de mii de euro.

Faimoșii cercei cu diamante negre erau evaluați în 2018 la mai puțin de 12.000, dar prețul lor a crescut, între timp, cu 5.000 de euro.

Nu ți-ar ajunge o viață ca să analizezi tot ce au ei în cutia cu bijuterii. Totul valorează peste 5 milioane de euro”, a fost concluzia echipei de experți.

Conform transfermarkt.com, un singur jucător din Liga 1 este evaluat la o sumă mai mare decât cea estimată de experții Steven Stone pentru bijuteriile lui Ronaldo și Georgina Rodriguez. Florin Tănase are o cotă de 5,5 milioane de euro, fiind urmat de doi colegi de la FCSB, Darius Olaru și Florinel Coman (ambii 4 milioane de euro).

ADVERTISEMENT