Sport

Cristiano Ronaldo și Georgina și-au surprins fanii! Clip viral cu dezvăluirea sexului gemenilor. Video

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor și i-au luat prin surprindere pe fani, pentru că anunțul nu a fost unul obișnuit.
16.12.2021 | 21:53
Cristiano Ronaldo si Georgina siau surprins fanii Clip viral cu dezvaluirea sexului gemenilor Video
Cristiano Ronaldo și Georgina și-au surprins fanii. Sursă foto: ea.md
ADVERTISEMENT

Cuplul a decis să împărtășească bucuria cu fanii din toată lumea, postând un videoclip pe rețelele de socializare, care a fost apreciat într-un număr covârșitor.

Cristiano Ronaldo are patru copii și se pregătește să își întregească familia cu încă doi, ceea ce îl bucură enorm pe starul portughez.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat sexul gemenilor

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au decis să își surprindă fanii și să anunțe sexul gemenilor printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, care s-a viralizat rapid și care a strâns peste 3.000.000 de vizualizări în prima jumătate de oră de la postare.

Georgina și-a filmat toți copiii, care au avut în față două baloane mari, pe care le-au spart. După ce au spart baloanele, au sărit confetti cu o culoare specifică sexului gemenilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cristiano Ronaldo va avea o fetiță și un băiat, lucru care i-a bucurat și pe frații mai mari, după cum s-a văzut pe videoclip.

Înainte cu puțin timp de a realiza videoclipul, Georgina a petrecut o vacanță alături de copii în Laponia.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo continuă să tragă din greu și doboară recorduri

Deși are 36 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să tragă din greu și să doboare recorduri, iar recent, starul portughez a depășit borna de 800 de goluri în toată cariera de fotbalist.

Totodată, tot Cristiano i-a adus victoria lui Manchester United în ultimul meci din campionat, în duelul cu Norwich, scor 1-0, executând perfect un penalty, pe care tot el l-a obținut.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon de Premier League, Cristiano Ronaldo are șapte goluri și două pase decisive într-un total de 16 meciuri pentru „diavolii roșii”.

În plus, tot în acest an, Cristiano a devenit și cel mai bun marcator din istoria naționalelor, depășindu-l pe iranianul Ali Daei.

Și în grupele UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo a fost decisiv pentru Manchester United, marcând nu mai puțin de șase goluri, cruciale pentru calificarea echipei sale în primăvara europeană.

  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT