Fotbal international

Cristiano Ronaldo, gest emoționant înainte de meci! A făcut fericiți mai mulți copii. Video

09.10.2020 | 12:30
Cristiano Ronaldo gest emotionant inainte de meci A facut fericiti mai multi copii Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a făcut un gest care a ajuns cunoscut până la disputarea partidei dintre naționala țării sale și Spania terminată la egalitate, 0-0.

Jucătorul lui Juventus a strâns 165 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Ronaldo a stat să facă o fotografie cu mai mulți copii înainte de a avea încălzirea. Colegii săi nu au făcut o poză cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Rui Costa, un fost mare jucător al selecționatei portugheze, este de părere că vedeta italienilor de la Juventus ar putea face un sezon foarte bun după ce la cârma campioanei Italiei a venit Andrea Pirlo.

Rui Costa, cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano Ronaldo

„Și peste 300 de ani vom vorbi despre Cristiano Ronaldo, este unic. S-a menținut la cel mai înalt nivel indiferent de echipa la care a jucat sau campionatul în care a evoluat.

ADVERTISEMENT

Are 35 de ani, a câștigat tot ce se putea câștiga. Iar când își fixează un obiectiv reușește să-l atingă”, a spus Rui Costa, fostul coleg al lui Ronaldo de la naționala Portugaliei.

Portughezul lui Juventus nu a scăpat de acuzația de viol adusă de Kathryn Mayorga. Femeia de 36 de ani spune în continuare că Ronaldo ar fi forțat-o să facă sex cu el în urmă cu 11 ani în America.

ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus va juca din nou împotriva lui Messi

În 2019, procurorii din Nevada i-au dat o veste foarte bună lui Cristiano și au spus că jucătorul nu poate să fie acuzat pentru că nu există dovezi.

Cristiano Ronaldo se va reîntâlni în grupele Ligii Campionilor cu Lionel Messi. Echipa portughezului face parte dintr-o grupă cu Barcelona, Dinamo Kiev și Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

Cristiano și Lionel s-au duelat de 35 de ori. Argentinianul s-a impus în 16 jocuri, iar portughezul a câștigat 10 confruntări. Nouă partide s-au terminat la egalitate.

Cel mai important duel dintre cele două staruri ale fotbalului mondial a avut loc în finala Ligii Campionilor dintre Barcelona și Manchester United. Spaniolii au învins cu 2-0. Argentinianul este mai bun decât Ronaldo și în partidele dintre Real și Barca. Leo are 20 de reușite și 11 pase decisive, iar jucătorul lui Juventus a bifat 18 goluri și o pasă de gol.

 

ADVERTISEMENT
Tags: