Fotbal international

Cristiano Ronaldo, gest ironic pentru fani la Atletico – Juventus! Răspunsul de clasă al portughezului. Video

21.02.2019 | 08:10
Cristiano Ronaldo gest ironic pentru fani la Atletico  Juventus Raspunsul de clasa al portughezului Video

Superstarul Cristiano Ronaldo a făcut un gest ironic la adresa fanilor de pe stadionul Wanda Metropolitano la meciul Atletico – Juventus, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League. Portughezul a fost insultat de suporterii spanioli, după ce atacantul a evoluat timp de nouă ani la rivala Real Madrid.

Conform cotidianului spaniol Marca, fanii lui Atletico Madrid l-au jignit foarte dur pe  Ronaldo, strigându-i ”Cristiano violatorul” și ”Moarte lui Cristiano”. Portughezul nu le-a rămas dator suporterilor de pe Wanda Metropolitano și le-a arătat cele cinci degete de la mâna dreaptă, simbolizând cele cinci trofee ale Champions League pe care le-a câștigat, patru cu Real Madrid și una cu Manchester United.

Cristiano Ronaldo, gest ironic pentru fani la Atletico – Juventus

Scandările fanilor la meciul Atletico – Juventus, l-au mobilizat și mai tare pe Cristiano Ronaldo, care pe lângă gestul ironic, a și fost aproape de a înscrie. Șutul său din lovitură liberă a fost respins cu greu de portarul Jan Oblak. Nu s-a terminat aici războiul dintre cele două tabere. La finalul partidei, în timp ce traversa zona mixtă, Cristiano Ronaldo a avut același mesaj către camere. Deși nu s-a oprit să stea de vorbă cu ziariștii, portughezul a ținut să specifice clar. „Eu am cinci trofee Champions League. Atletico ZERO!”, a precizat lusitanul arătând cu ajutorul degetelor același lucru. VIDEO CU GESTUL LUI RONALDO

În meciul Atletico Madrid – Juventus Torino, din prima manșă a optimilor de finalșă așle Champions League, gazdele au primit un penalty din partea arbitrului Felix Zwayer pentru un fault comis de Mattia De Sciglio asupra lui Diego Costa. După ce a consultat VAR, centralul german a decis să anuleze penalty-ul și a mutat faultul în afara careului.