ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo, gest sfidător după meciul Juventus – Genoa 3-1! Reacția lui Pirlo

Autor: Traian Terzian | 11.04.2021 | 21:04
Cristiano Ronaldo, gest sfidător după meciul Juventus - Genoa 3-1! Reacția lui Pirlo
Atacantul Cristiano Ronaldo a făcut un gest sfidător după meciul Juventus - Genoa 3-1, el aruncându-și tricoul pe jos de nervi că nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Sursă foto: Twitter

Atacantul Cristiano Ronaldo a făcut un gest sfidător după meciul Juventus – Genoa 3-1, el aruncându-și tricoul pe jos de nervi că nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Momentul vine la aproape 10 zile după ce starul portughez a comis un gest asemănător la echipa națională când și-a aruncat banderola de căpitan pe jos supărat că arbitrul nu i-a validat un gol în partida cu Serbia.

Obiectul, luat de pe gazon de un pompier, Djordje Vukicevic, a fost scos la licitaţie și s-a vândut cu 64.000 de euro, banii urmând să fie folosiţi pentru un copil bolnav.

Gest incredibil făcut de Cristiano Ronaldo după meciul Juventus – Genoa 3-1

Momentele de nervozitate ale lui Cristiano Ronaldo au continuat și la revenirea în Italia, iar după întâlnirea Juventus – Genoa 3-1 și-a aruncat tricoul pe jos într-un moment de frustrare că nu a reușit să marcheze împotriva unui adversar considerat mai mult decât abordabil.

ADVERTISEMENT

Gestul său arată totuși că situația nu este deloc roz la Juventus, iar Ronaldo ar putea să părăsească Italia la finalul acestui sezon, după ce gruparea torineză a părăsit deja Champions League și are șanse minime să cucerească al zecelea titlu consecutiv.

Cristiano Ronaldo a spus în repetate rânduri că are de gând să-și ducă angajamentul cu Juventus până la final, dar le-a și transmis șefilor condițiile în care este dispus să continue la campioana Italiei.

Pirlo își apără vedeta

La finalul întâlnirii cu Genoa, Andrea Pirlo a comentat gestul lui Ronaldo și i-a luat apărarea superstarului portughez: ”S-a înfuriat pentru că nu a dat gol, este normal pentru un jucător de calibrul lui. Vrea să fie mai bun, de asta s-a enervat.

ADVERTISEMENT

Cristiano vrea mereu să înscrie, a avut și ocazii mari. Dar contează mai mult obiectivele echipei, decât cele personale. Dacă Cristiano dă 35 de goluri, o face pentru Juventus. Nu va fi amendat pentru gestul său. Se întâmplă să ai reacții nervoase, așa că nu riscă nicio sancțiune”.

Starul portughez se află într-un moment mai puțin fast al carierei sale, fiind criticat tot mai des, mai ales că ”Bătrâna Doamnă” a fost eliminată surprinzător de FC Porto în optimile Champions League. Presa din Spania a anunțat că agentul Jorge Mendes pregătește deja revenirea lui Ronaldo la Real Madrid, iar mutarea ar fi agreată și de conducătorii ”galacticilor”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!